قبلنا راحت دان میکردم الان هنگ میکنه بعدشم قط میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبلنا راحت دان میکردم الان هنگ میکنه بعدشم قط میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اول باید دانلود کنم تا بعد آپلودش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اها حالا شد باس بری پیج سامی بیگی دو تا اجرای زنده گذاشته bbc نوروز همونا رو بی زحمت کیفیت 480نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با browsec برو دان کن ، یوزر و پس بده به idmنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعتش هم خوبه
یغما چی گفته بود(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا 480 واست 720 میگیرمنقل قول:
ممر پیداش نیس یحتمل رفته خبر بگیره (sm120)نقل قول:
واسه منم بعضی موقع ها گیر میکنه وقتی تب زیاد باز کنی اینطوری میشه ولی دانلود منیجر میارشون بالا راحت دان میکنم بدون اینکه کلیپ بیادنقل قول:
کوشان رید
فک کنم نداشت بعدشم نیازی به اون کیفیت نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]