يه موردي برام پيش اومده ميتونم برم انگليس ولي تنها
ميترسم
نمایش نسخه قابل چاپ
يه موردي برام پيش اومده ميتونم برم انگليس ولي تنها
ميترسم
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها اینو منم دارم دی وی دیه معمولیه .....
ولی خب حجم اون 2 تا دی وی دی رو هم رفته جا میشه تو 1 دی وی دی
بری انگلیس چکار کنی آخه ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم منم ازون سایته گرفتم ....نقل قول:
فک کنم خودشم نزده چون پرسیدم گفتم دی وی دی تکی فقط به خاطر تورو داری که گفت ندارم
وایسا
فرستادم
میخوام برم بز بچرونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخلی بدت نیاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مملکت خودتو ول کنی بری انگلیس ؟! (sm25) اونم کجا اصفهان با اون همه زیبایی ! (sm50)