زر نزن از صبح تا حالا اهنگه دلم ميخواد به اصفهان برگردم با صداي معين تو مغزم رو ريپيت داره پلي ميشه(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
زر نزن از صبح تا حالا اهنگه دلم ميخواد به اصفهان برگردم با صداي معين تو مغزم رو ريپيت داره پلي ميشه(sm25)
کدوم سایته (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کرمانشاه خراب شده رو دیدی که کار توش پیدا نمیشه اصلا ! با دنیا عوضش نمیکنم .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اگه بخوای بری اونجا مطمئن باش برمیگردی خیلی زود .....هر جا که دلت میخواد برو اما واسه تفریح
اول يه امار دربيارم ببينم ٥٢٨ ٢٠١٤ اونجا چند پونده ميرزه برم يا نه(sm2)
هرجاي دنيايي دلم اونجاست
من كعبمو دوره تو ميسازم
من پشت كردم به همه دنيا
تا رو به تو سجاده بندازم
در وصف پدرم
چیزی نداره ها همه شو گذاشتیم (sm2) هر چیزیم که میخوای بگو اگه داشتم برات پست میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم میخوای ؟ با کیفیت نسخه 35 میلی متری البته یه 30 تاست زیاد نیست (sm120)
ارامش پيدا ميكني اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا ؟ انگلیس ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه گينه بيسائو