آقا "ما" زياد بود آقا
آنقدر زياد كه هر چه مى كشتيم تمام نمى شدند
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا "ما" زياد بود آقا
آنقدر زياد كه هر چه مى كشتيم تمام نمى شدند
(sm172)
همش میگه زلف(sm2)
من باش چی فک میکردم چی ساخته بودم از این مینا تو ذهنم ببین اخرش چی شد(sm74)
ممد نوبری کمی کرم ریختن به کسانی بود که همیشه به ملت کرم میریزننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شاهین جایی گفته که نباید کسی رو مسخره کنیم و این چیزا این کارش خوب نبوده اما اگه نگفته این حرکت فقط یه مقابله به مثل بود به نظر من ....
7 هم گوش نکردم(sm50)
مثل اینکه یه تیزری هست با معنی رسمی میدن
چاوشی کولاک کرد ای ولا به مینا...(sm59)
اونی که تو کاور آهنگه خیلی شبیه آواتار توئه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی فکر میکردیم چی شد این سرلک که ادم حسابی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
سرت پتی که بینم زلفانت (sm171)(sm74)
محسن دیده ارشادیا کردی نمیفهمن منشوری خونده (sm2)
- خواننده موسیقی سنتی ایرانی در روز انتشار قطعهای دو صدائه با «محسن چاوشی»، از داستان شکل گیری این اثر گفت.
به گزارش «موسیقی ما»، سینا سرلک که در سالهای گذشته شاهد انتشار آثار موفقی با صدای او در بازار موسیقی کشور بودهایم، در روز انتشار قطعه «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» با صدای او و «محسن چاوشی» درباره شکل گیری این اثر سخن گفت و اعتقاد داشت این قبیل ترکیبها و تلفیقها میتواند ذائقه مخاطبان موسیقی در کشور را نیز ارتقا دهد.
پیشنهاد میشود پیش از خواندن این گفتگو، ابتدا قطعه «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» را در «تماشاخانه» سایت «موسیقی ما» گوش کنید و سپس درباره محتوا و داستان شکل گیری آن صحبتهای «سینا سرلک» را بخوانید.
گفتنی ست ملودی و تنظیم این اثر را خود «محسن چاوشی» انجام داده است و ترانهای «فولک» و محلی در آن استفاده شده است. این قطعه به دو گویش قوم بختیاری و قوم «کُرد» تولید و ارائه شده است.
- * آقای سرلک، استارت این قطعه از کجا زده شد؟ یعنی چه اتفاقی افتاد که «سینا سرلک» و «محسن چاوشی» در یک قطعه باهم همخوانی و همکاری کردند؟
من در آمریکا بودم و برای محسن پیغام فرستادم و پیشنهاد این همکاری را دادم. کمی با هم بالا و پائیناش کردیم و حدود ۵ ماه پیش برای عملی کردن این همکاری من به ایران آمدم. یکی از اصلیترین دلایل بازگشت من به ایران همین قطعه بود و بعد هم دیداری با هم داشتیم و صحبتهای اولیه عنوان شد. من مدتها بود که کارهای محسن چاوشی را میشنیدم و اعتقاد دارم ایشان یکی از بهترینهای موسیقی ایران در همه بخشها هستند. هم آثار خوب و شنیدنی و هم صدایی پر احساس و خاص. همیشه فکر میکردم که اگر همکاریهایی این چنینی بین من و ایشان اتفاق بیفتد، میتواند نتایج خوبی را برای موسیقی کشور در پی داشته باشد. من قبلا فقط صدای محسن را میشناختم ولی وقتی با خود او هم دیدار کردم متوجه شدم که صاحب این صدا انسان بسیار دوست داشتنی و موقری است و صدایش از دل بیرون میآید که اینگونه به دل مینشیند. بخاطر همین این همکاری جدیتر و جدیتر شد تا «مینا» سرانجام متولد شد.
- * برای ضبط و تولید این اثر چقدر زمان صرف شده؟
ما قرار بود در ابتدا یک پروژهای را با محسن انجام دهیم که شعر سوال و جواب «سایه» و «شهریار» بود. تمرین کوچکی هم داشتیم و خواندیم. ولی دو سه ماهی چون هم او و هم من گرفتار کارهای خود بودیم پروژه کمی به تعویق افتاد ولی بعد از عید دوباره دیداری با هم داشتیم و دیدم محسن «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» را اتود زده است. با توجه به اینکه قوم بختیاری و کُرد از جمله قومهای بزرگ ایرانی هستند، با نهایت احترام به همه اقوام ایرانی تصمیم گرفتیم که این اثر را به صورت گویش اقوامی بخوانیم که حالت نوستالژی هم داشته باشد. کار به مرور و با کمی همفکری به نتایج بهتری هم رسید. آن بخشهایی هم که مربوط به من بود را با صدای خودم ضبط کردیم که حالا خروجیاش را هم همه میشنوند و نظر خواهند داد.
- * برخی از اساتید حوزه موسیقی اصیل ایرانی به این قبیل نو آوریها و تلفیقهای موسیقی ایرانی و سنتی با سایر ژانرها، که جدیدا در موسیقی کشور به شدت افزایش پیدا کرده است روی خوشی نشان ندادهاند و مخالفت هایی را نیز عنوان کردهاند. تو از اینکه در بین این اساتید مورد نقد قرار خواهی گرفت، تردیدی درباره این اثر و حضورت در آن نداشتی؟
این موضوع را بارها با محسن در میان گذاشتیم و دربارهاش حرف زدیم. من اعتقاد دارم که این حضور از آنجایی که خداوند به من عنایت کرده و این توانایی را به من داده که بتوانم در این حوزه هم فعالیت کنم و بخوانم، یک نعمت است. خودم شخصا ایمان دارم که این اثر به خوبی جواب خواهد داد. من کاری را که به آن اعتقاد نداشته باشم هرگز انجام نمیدهم. این قبیل ترکیبها سالهاست که جایشان در موسیقی کشور خالی ست و این نوع آثار میتواند سطح سلیقه مخاطبان موسیقی را هم بالا ببرد.
- * از فعالیتهای جدید شما در بازار موسیقی کشور چه خبر؟
بعد از انتشار آلبوم «جرس» فعلا در استراحت به سر میبرم و در حال برنامه ریزی برای برخی فعالیتهای جدید دیگر هستم. واکنشها به این اثر «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» را هم رصد میکنم و امیدوارم مورد توجه دوستداران موسیقی قرار بگیرد.منبع:
اختصاصی سایت «موسیقی ما»
گه خورده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی معنی کنه مردیم از خماری (sm2)
اوناشو بیخیال!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن در حد البومه اخه اینا؟؟ اسکول بازیه ممد نوبریر کار فانه شده سر البوم...
البوم قبلیش اینگونه شروع میشد این با نوبری!!! |:
5 ماه روش وقت گذاشتن کجا یه روزه(sm2)
تو نت دیدی والا همچین چیزی صحت نداره اکه صحت داشت چرا جبرئیل به حضرت زهرا نازل میشد نه به حضرت علی ..حضرت علی کاتب وحی هایی بود که به حضرت زهرا نازل میشد اکه زن ناقص العقل بود از نظر حضرت علی چرا واسه یه زن یه سوره اومده تو قراننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انجیل هم به مریم نمیکن مریم میکن مریم مقدس
ولش منم حال ندارم بحث کنم
نه همان لباس زیباست نشان آدمیت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
easy man(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که اگه حرف خودشو با این آهنگ دو تا کرده حرکت بدی بوده اگر نه دوس داشته کرم بریزه به ما چه....
حرفمو پس میگیرم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن میدونم اون پایینی خواهشا دیگه تک تراک تا البوم نده (sm120)(sm25)
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا بالا تنه اینجا پایین تنه(sm59)نقل قول:
سرلک:واکنشها به این اثر «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» را هم رصد میکنم و امیدوارم مورد توجه دوستداران موسیقی قرار بگیرد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm2)یکی لینک بده بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همشو فهمیدم فکر میکنم (sm142)
خدایی شبیه اهنگ منصور و جمشیده(sm2)
به سینا بگید بیاد باران (sm2)
آره والا تو ذوقی بدی بود انگار ورژن ضعیف قراضه چینه به جای حجت سرلک میخونه(sm120)نقل قول:
بعد آلبوم رسما رید محسن (sm50)
تفسیر کن استاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم مثل آهنگ مادر
اول همه میگن خوب نیست
بعد میگن خیلی خوبه
(sm178)
من در حیرت طرفدارایی هستم که چاوشی بگوزه هم میگن به بهنقل قول:
اگه عقل داشت این دو تا مزخرف رو تو آلبوم نمیزاشت مثل بقیه تک آهنگاشنقل قول:
آلبومی که یواشکی توشه جای این آهنگا نیست
خیلی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا تو باران یه صندلی داغ داشتم که تمام عقایدم الان برعکس چیزاییه که اونجا گفتم!!
من با کارش مخالف نیستم اصلا دارم جواب اینارو میدم
فقط بحثم دو تا شدن حرفه که اونم اگه نظرش برگشته میتونه قبلش اعلام کنه که کلا جای بحث نذاره دیگه
6 تا مترجم استخدام کردیم هیچکدوم نفهمیدن این دوتا چی میگن (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میخواستم بگم بدبخت صدای اونم بیشترشو برده زیر ضرباهنگ تنظیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگو بیخیال من قفلم روی کاور (sm2)
محسن دمش گرم یه کله هم میخونه (sm70)