سه خط رو باید پر می کرد . . . (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
سه خط رو باید پر می کرد . . . (sm74)
پیشونیم خط افتاده موهام کم پشت
خسته شدن همه ی دوستام از فش(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm172)
دلم حرفاشو بهت که گفت تو هم یه چیزی بگو(sm50)
(sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو یه بطر عرق سگی پیدا کن . . .
یه پاکت سیگار بهمن هم بگیر . . .
یه جا بشین بخور و بکش . . .
پشت بندش هم یه دست بزن . . .
خلاصی می دی . . . (sm50)
من با این ضربان تند رفیقم (sm88)
هی زندگی کردنو یادم میره
حتی یادم میره که یادم میره (sm54)
عرضه ی این کارم ندارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دور هم بودن رو مدیون قطعی تلگرام هستیم (sm51)
وصله که.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دو روز پیش تا حالا ، پاک یادم رفت . . . (sm25)
فیلمایی که از عباس کیا رستمی دارم :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه دونه دی وی دی خودم دارم ازش :
فیلم گزارش 1356 . . .
باقی یِ دی وی دی ها رو از تورنت دانلود کردم . . .
اگه دم بال کیفیت دی وی دی هستی از تورنت بگیر . . .
فیلم گزارش 1356 رو هم اگه خواستی بگو تا بزنم آپ بشه . . .
باقی یِ فیلماش رو با سرچ توی گوگل پیدا کردم . . .
هنوز فیلم زیر درختان زیتون 1372 رو ندیدم . . . (sm74)
سه گانه ی کوکر . . . (sm50)
سه گانه ی زلزله . . . (sm81)
کوکر اسم همون روستایی یِ که این 3 تا فیلم توش فیلم داری شدن . . . سهی می دونه . . . (sm51)
کلمه ی کوکر (Koker) ، به فرانسوی یعنی : زلزله . . . (sm59)
کلاً توی کار ایهامیم . . . (sm132)
به قول شاهین :
ما از این زبان دو پهلو خوش مون میاد . . . (sm50)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعیت اسفناکه اسفناک(sm171)
البته توی سال چند نمی دونم توی روستای کوکر زلزله ی شدیدی اومده . . . (sm1)
یعنی در واقع :
توی زلزله ، زلزله اومده . . . (sm50)
(sm59)
فرانسوی های دیوث . . . (sm81)
یه زن هم نداریم ، در مورد دخترای فرانسوی و ایتالیایی با هاش گپ بزنیم . . . (sm74)
می خوام یه متن در مورد دخترای دهه ی 50 و 60 خورشیدی یِ ایران به نویسم . . . (sm50)
بل کم دست از سرم بر دارن . . . (sm81)
هر وقت در مورد یه چیزی می نویسم ، ازش دور می شم . . . (sm50)
مردم عجب حرفایی به هم می زنن . . . (sm50)
با این که توئیتر بیش ترش هرز نامه شده ، ولی هنوز چیزای به درد بخور داره . . . (sm50)
(sm50)
اگه می تونی لینکا رو برام ردیف کن ، لطفا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی توی این تاپیک لیچ شون کرده از تورنت . . .
منم از همین جا دانلود کردم . . .
صفحات تاپیک رو بگرد . . .
من کسی رو ندارم ... (sm81)