خدا به داد برسه باز لُنگیا بازی دارن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا به داد برسه باز لُنگیا بازی دارن (sm2)
ولی لنگیا خوبن تو هر خونه ای یه لنگی باشه اعضای خانواده پیر نیمشن (sm120)
هنوز یک هفته نشده 4 تا زدیم بزار یه ماه بگذره بعد بیا کرینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عمرانزاده: اجازه بدهید دهانم بسته بماند/ بهخاطر مظلومی از مردم توهین شنیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید چک های اسطوره تون رو پاس کنید بیچاره فقیره ، نداره ، عیال وار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عــــه چه جالب من اصلا لینکی که گذاشته بودی را باز نکرده بودم ببینم چی براش گذاشتی!(sm120) قربونت (sm82)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کُری نبود فکر خودم بودم (sm120) بعد دربی تا نصفه شب بیچارم کردن (sm120) بابا آره قهرمان میشین جام ندیده ها میرین آسیا آسیا ندیده ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سایت نود معتبر تر نیست خبر ازش بزاری