خوردن 5 گل از الغرافه ارزش داره که شما به این مهم دست پیدا کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوردن 5 گل از الغرافه ارزش داره که شما به این مهم دست پیدا کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که 6 تا از ما خوردین چیشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزی رو که ندیده باشم باور نمیکنم حالا هی بیایید بگید 6 تا زدیم - حداقل بگو 4 تا زدیم که هم من هم خودت دیده باشیمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریده روزنامه نشون میدی فیلم 6 تا گل رو بیار تا یه فکری به حالت بکنم
من آن جنون بلندم که مثنوی نشدم
تو شمس وار دمیدی و مولوی نشدم
"ردای شعله به تن" دست از سرم بردار
"حسین" بودم افسوس" منزوی "نشدم
حسین غیاثی
عزیزم وقتی مثلا اسطورت اعتراف میکنه 6 خوردن حالا چرا تو ناراحت میشی خب این یه اتفاق تلخه که افتاده چی میشه کردنقل قول:
اینم شد حرف منطق لنگینقل قول:
مرد حسابی من یونایتد هم از سیتی 6 تا خورد اتفاقی افتاد تاراحتی پیش اومد
طرز فکرتو عوض کن - جهان میگذره - گاهی چه دلچسبه فراموشی
اینم حرف منطقی کیسه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: