چنگیز رو مطمئنم عالی تنظیم کرده ! اون یکی رو هم 6/8 زده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چنگیز رو مطمئنم عالی تنظیم کرده ! اون یکی رو هم 6/8 زده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من زیاد قوی نیست
یه چی میگم به اینا جمش کنین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی برخلاف انتظار اونا که بهش نقد دارن تو این آلبوم میترکونه
البته این حرفم هیچ مبنایی نداره فقط احساس میکنم و چیزی از موسیقی سر در نمیارم
دیوث به وقتش حساب تورو میرسم من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی ممه هاتو بپوشون اینجا نامحرم زیاد پیدا میشه ، شبم نمیتونم بیام فعلا از موز یا خیار استفاده کن تا بیام بشینی روش (sm2)(sm30)
تنظیمش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رو به صفاریان میدم فحش ، راه میرم میدم فحش
تفففف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ههههههههههههههههههههههههه ... (sm50)
من از تنظیم کوشان نگرانم ! میترسم مثل کارهای دیگش همون سمپل های تکراری رو داشته باشه (sm25)