پاسخ به پرسشم فحش رکیک بود(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
پاسخ به پرسشم فحش رکیک بود(sm111)
خودش میدونه چی خونده یا اونم مثل مائه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک سینا سرلک
زیادی گندش کردن همین میشه دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنا سرلک عجب صدایی داره(sm50) خو لامصب پاپ سنتی میخوندین(sm178)
محسن نمیزاره سرلک بخونه سریع میاد تو لری خوندن کردی میخونه(sm2)
یه جاهاییش فک کردم داره فحش میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بهادر اوسگولو (sm2)
اتفاقا خیلی قشنگ میخونه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقت یکی واسه کارش دلیلی داره که به نظر من و تو چرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدفش هرچی بوده خودش بیشتر از من و تو دلش برا آلبومش میسوزه دیگه
حرص نخور خالی و یواشکی گوش کن لذت ببر(sm111)
تو خفه شو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو مگه سینا سرلک کم کسیه(sm98) تمام خواننده های پاپ ارزشونه ازشون تعریف کنه چه برسه همخونی(sm50)
بابا اتفاقا سینا سرلک آهنگو قشنگ کرده
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز کجایی (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلن شخصیت خیلی قوی ای نداره شاهین این چند سالم کلی رفتار غیر حرفه ای و اشتباه داشته! کم کم داره بهتر میشه حالا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها قسمت پنجم مصاحبه ی امیرقاسمی با مهرداد رو دیدید ؟
همینکارو میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته مثبت اهنگ همون سرلک بدبخته!
هیچ نقشیم تو موسیقی و....نداشته خوبه حالا
طبق یکی دوتا کتابی که من خوندم موقعی که زیاد کتاب در این خصوص ها میخوندم (حدود هیفده هیژده سالکیم) 70 تا 75 روز قبل مرک ..جبرئیل به این زن وحی میکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صورتی که به دوازده امام بعدی که یکیش امیرالمونین بوده هم وحی نشده
این که این رژیم یا رژیم عربستان زن ها رو پایین تر از مرد ها میدونه دلیل نیست که امیرالمونین هم زن ها رو پایین تر از مرد ها بدونه
فک کنم محسن صدای خام سرلک رو داشت بجای انریکه(sm2)
کی بود میگفت مینا غمگینه ؟(sm2)
بازم تعریف هرکسی از اشتباه یه چیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل هم همه خطا میکنن....
عاقا یکی بیاد شفاف سازی کنه ببینیم محسن چی داره میگه (sm2)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم شنیده بودم غمگینه . خودم گفتم که گوش نکردم
والا مينا غمگين نبود ولي الان با شنيدن اين آهنگ غمگينه (sm2)نقل قول:
اونایی که به بالا وصلن(sm2)نقل قول:
فک کنم محسن اون لا به لا چند تا فحش هم داده به ارشاد (sm2)
همین که امشب بفهمیم گایاردو **** تروفه که تازگی اومده تهران واسه کدوم بازیگره ما را بس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
اول اهنگ فک کردم اون چی چی حیران تتلو ست (sm120)
چه حالی میده دوستامون به بالا وصلن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیارو جو میگیره دیگه نمیدونن چی بگننقل قول:
سرلک عالی بود
سرتو لخت کن ( روسریتو بردار ) تا زلفتو ببینم
صد تا جان شیرین قربانت کنم
اشتباه داشته دیگه...خودشم فکر کنم قبول دارهنقل قول:
اون که بله! حضرت عمام هم تصدیق کردن...
باو سرلک چی میخواستین خوبه دیگه
واقعا..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا برام سواله ديگه، چرا اين همه اهنگ براي مينا خونده شده يكيش درست و حسابي نيست همه در پيت (sm25)
کلا آهنگ خوبه