[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور زدن یکنواختی ها و روزمرگی ها با «پاروی بی قایق»
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور زدن یکنواختی ها و روزمرگی ها با «پاروی بی قایق»
(sm132)مطبوعات خبری نبود؟
این همه چرخیدی و چرخوندی آخرش چی شد
اون بلیط شانس دائم بگو قسمت کی شد
(sm81)
(sm2) تو دلال بزرگ موسیقی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ناموسا این چه وضعه پخش البومه ؟؟؟ (sm102) البوم هر ننه قمری تو سوپرمارکت ها هست اما پاروی بی قایق تو کل محل ما جز یه سیدی فروشی هیچ جا نداره .. خاک تو سر این شرکت پخش اه اه ... بیرون از محل ما هم سوپرمارکتا ندارن . چرا اینجوریه بابا
تیراژ دوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm3)
(sm50)
پلی شد
(sm169)
حالا يه نفر اين خواب ِ منو تعبير كنه
تا ساعت بي خوابي ِ من تغيير كنه
(sm81)
دستمو بالا گرفتم تو ضیافت اسیری
تا تو تا آخر دنیا سرتو بالا بگیری
دستمو بالا گرفتم تا تو قلبت پا بگیرم
تا ببینی با چه عشقی این شکستو می پذیرم
--------------------------------------------
علی ضیا دیشب این رو خوند تو برنامه
من عاشق تویی شده بودم که...... تنها کتاب منطقی ات دینی است (sm50)
هر لحظه که میگذره بیشتر لذت میبرم از شنیدن ترکای البوم. این قهوه ی قجری هم خیبی خوب بود دم روزبه گرم.....
لابد فاز فلسفی برداشته بوده برا خدا خونده با اشکاش نه؟ :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اخر برنامه بود. تند تند می خوند . دو سه بار توپوق هم زد . نتونست آهنگین بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط javad-ch [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي دنيا براش جذابيت داره (sm81)
علی ضیا در برنامه ( بعضیا ) و خواندن بخشی از آهنگ دزیره
همه اونایی که ی ذره حالیشون می شد از این البوم خوششون اومده. وجدانن اونایی که میام خیلی راحت با بی سوادیشون میگن این البوم مفت نمی ارزید و فقط سنتوری و کارای قدیم چاووشی نمیگن اقا شاید من نمیتونم کارو درک کنم و بهتره نظر ندم ؟ :| مخاطبای عام و پلشت پدر موسیقی رو دارن در میارن. :| هرچی پلشت تر زبون دراز تر... :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علي ضيا (sm3)
توو اين پوستره اسم اكثرا اسم بچه هاي باران اول (sm2)
بهترین قسمت خواب از بارون میومد پس داد زدم من پشت درم شروع میشه (sm50)
نوید خب پسرمون هنرمند چاووشی دوسته چی کارش داری بزا بخونه :)) بخون علی جون، بخون عمویی ببینه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاري ندارم كه شعر ِ چاوشي رو خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط javad-ch [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شدت آدم لوس و بيخود و مزخرفيه (sm3)
میخواد از احسان تقلید کنه جون عمش :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی باهوشه این ضیا (sm54)نقل قول:
اواتارم چقدر خوب شد! :))
پخ کردم امیر جوابو :))
به فراز و فرود در خوانش این ترانه دقت کنید
خیلی زیباست
منی که این همه کوهم
(sm50)پوستر خوب دیدین اینجا بذارین دارم کم میارم واسه مطلبا
دمش امید حجت امیدوارم سهمش تو آلبوم بعد بیشتر باشه
دیدار دوستانه تیم های ملی فوتبال اروگوئه و عربستان سعودی در ورزشگاه الجوهره شهر جده برگزار شد که دو تیم پس از 90 دقیقه تلاش به تساوی یک بر یک رضایت دادند ، پس از پایان بازی، سوآرز در تونل خروجی ورزشگاه با دو نفر از مسئولان تیم فوتبال عربستان درگیر شد که روی یکی از آنها آب پاشید و دیگری را هل داد.(sm2)
اشترم اینو بزن یوتیوب 480 بده
با تشکر از زانکو چاوشی(sm2)
روزنامه دیلی میل انگلیس در این رابطه نوشت: این دو دختر 15 و 17 ساله اتریشی که حامله شده اند، در تماس اینترنتی با خانواده هایشان اعلام کرده اند که از اقدام خود پشیمان هستند و می خواهند به کشورشان بازگردند.(sm2)
عشق است امیر جمال فرد
من و تو چیزی درباره محسن چاوشی نگفته هنوز ؟
برنامه موزیکش کی هستش همون موقع میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم مثلا منتظری چی بگن
یه مستندی بود در مورد آلبوم پاروی بی قایق نیکتا شهبازی