(sm172)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm27)
یه مدته افتادم تو فاز گل و کاشتن گل توی باغچه و عکس گرفتن از گل های پارک ها ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یعنی هنوز کال و نرسیدن ... دختر وقتی وقت خونه بختش بشه بات سیر ترشی هم میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قدیم گفتن مادر رو ببین و دختر رو بگیر (sm59) (sm50)
اگه اشتباه نکرده باشم شما در یکی از کامنت ها فرموده بودین که یه دختر 17 ساله دارین (sm173) اگه درست فهمیدم که باید خدمتتون عرض کنم چه بی رحمانه زیباس (sm2)(sm30) و اگه افتخار بدین بنده رو به غلامی قبول بفرمایید (sm2)
ک.و.ن پسره....(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شیخ هستی (sm2)
اینجا ایران صدای من در تاپیک باران جمهوری اسلامی ایران (sm10)
از قم چه خبر؟(sm120) بریم میدون بستنی ک*س بار کنیم؟(sm120)
برو بابا ، قبلا دادنش به صابر برداشت رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست منم مو داره ولی نه قدر تو(sm2)نقل قول:
عیبی نداره من به خاطر رفیقم به خاطر صابر کناره گیری می کنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای روزگاااااااااااار (sm81) (sm178)
مونده صابون گلنار ..نقل قول:
کی تامین میکنه؟؟؟(sm2)
خب شکر خدا مهمونامون رفتن(sm2)
قم که ک*س نداره فقط شیخ داره بیا باهشون بازی کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]