آرزوی من، ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی کنسرت شادمهر(sm74)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرزوی من، ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی کنسرت شادمهر(sm74)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ قشنگی بود ولی خدا کنه بیشتره آهنگ های آلبوم آهنگسازی و تنظیم از خودش باشه
خدا کنه همینطور که میگی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر به نظرت آلبوم ماله آونگه دیگه؟
من که حال نمیکنم با این بچه مچه ها کار میکنه هنوز خودش بهترین آهنگسازی و تنظیم کنندگی رو انجام میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید تک آهنگ ها رو بده اینا انجام بدن نه آهنگ های آلبوم رو
فعلا که انگار کل البوم رو میلاد هاشمی و سعید زمانی تنظیم کردن خودشم هست اما بعید میدونم بیشتر از دو ترک داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کلا فقط تنظیم خودشو میپسندم
اگه اینا بیشترشو تنظیم کرده باشن من از همین الان میگم آلبوم ضعیفتر از طرفدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد ترک های کار اینا مشخص نیست حالا باز سعید زمانی یه چیزی میلاد هاشمی در حد شادمهر نیستنقل قول:
همین چند روز پیش یکی از تنظیمای خودشو شادمهر از البوم حذف کرد شعر مونا برزویی بود
دمو گذاشته بود موزیک خیلی خوبی بود
در مورد قدرت صداش باهات موافق نیستم ولی منم کاملا موافقم که ریزه کاری ها و صدای شادمهر وسط اهنگ و تحریراش تو زیر صدای وسط اهنگ که بی نظیره واضح به گوش نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]