از جاده های بی عبور از تنهایی میترسم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
از جاده های بی عبور از تنهایی میترسم ... (sm50)
این دیگه چیه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی
منو از خاک مسلخ افریدن ...
المخرون
زیرنویس واکینگ دم دست هست بدین
نکته ی روح فزا از دهن دوست بگو
نامه ی خوش خبر از عالم اسرار بیار ... (sm50)
خواره پريسما رو فلان كردن كهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا از نرم افزارهاي استكباره جهاني استفاده ميكنند؟
اين يامين پوره دوزاريم حالا واسه ما ادم شده
(sm25)
(sm50)
ایـن قـافـلـه ی عـمـر عـجـب مـیـگـذرد ... (sm50)
12 - Hamnavazi Kobei ...
یا حضرت مولانا ...
من که نفهمیدم تو مفهوم شعر ضعیفم (sm81) راه کِرم یا کَرم ؟ بدکاری کنایه به زنان بدکاره داره ؟ نکوکاری همون نیکوکاریست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زن بد کاره ام ؟ (sm74) خیلی نامردی (sm81)
کَرَمنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدکاری = همون انجام دادن کارهای بد میشه
نکوکاری = گذشت و محبت
این همه تعبیری که از این شعر واسم رو کردی الان به خود حافظ هم بگی میگه داداش داری اشتباه میخونی
جان داداش تو ادبیات شعر معر ضعیفم همیشه ده دوازده فوقش چهاردِه میگرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ممر شما که واسه موسیقی این مملکت زحمت میکشی ، لطفا برای نشر این اثر هر چه سریعتر اقدام فرمایید
منو اصولا سر چندتا کلاس (عربی ، دین و زندگی ، ریاضی ، فیزیک ، شیمی ) در طور 6 سال راهنمایی و دبیرستان هیچ معلمی راه نمیدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
زورق شکسته ... (sm50)
آخ عربی معارف (sm178) کلاً از این درسا بدم میومد چه دبیرستان چه دانشگاه به زور پاس کردم اما ریاضی فِزیک شیمی به به آقا به به (sm127)نقل قول:
دبیرستان که بودم یه دبیر زیست داشتیم هنو وارد کلاس نشده میگفت تهرانی بیرون (sm2) چقد اذیتش کردم بنده خدا رو (sm25)
من دو سال هنرستان عموم معلم زیستم بودنقل قول:
اینجوری که بدتره هر نمره ای بگیری یه حرف و حدیثی هست (sm120)نقل قول:
من فقط درسای تخصصی و زبان انگلیسی و زبان فارسی و ادبیات فارسی و تربیت بدنی نمره های بالای 17 میگرفتم بقیه زیر 2 میشدن - دیپلم رو هم با 50 هزارتومن تریاک که نمیدونم اونموقع دقیقا چقدر شد حجمش گرفتم به این ترتیب که تریاک رو دادم به ناظم مدرسه و ایشون هم نمره هارو برام ردیف کردنقل قول:
زبان تخصصی 20 شدم دانشگاه (sm25) بالاترین نمره 14 بود (sm120) همه جا پر شده بود دخترا نگاه نگاه میکردن افتاده بودن دنبالم (sm2)(sm2)نقل قول:
تربیت بدنی هم خوب بودم بسکت میزدیم نمره بالا بود(sm120)
دریا رو به قلبم دادی
تو بندت بودن یعنی آزادی ... (sm118)
مرو کعبه خرابات است آنجا ...
اسی شرمنده (sm127)
اون موقع دستم بند بود یه خورده گرفتار بودم ببخشید عزیزم (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه یه نفرو ما باید همیشه اینجا ببینیم (sm3)
(sm23)(sm2)(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی یکی از آهنگای آلبوم مهدی احمدوند با تنظیم فرشاد فارسی ...
فقط خداکنه کاور اصلی آلبوم این نباشه.
به نظر آلبوم قشنگی باشه، چه خوب میشه زمستونمون رو با یک آلبوم جالب از احمدوند استارات بزنیم.
چند روز دیگه دیگه تیزرش رو میده
منتظر رادیکالیم...بیا رادیکال جان(sm50)
هیچی نیس دانلود کنیم..ای بابا(sm74)
ترامادول که عالی بود ببینیم رادیکال چجوریاست.(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
چطوری می شه از شر تبلیغات km player خلاص شد؟(sm178)(sm1)
تیمور بختیار تو معمای شاه کلمه مادر به خطارو بکار برد (sm25)