یه شیرینی مهمونم کن
ازم معذرت بخواه
بذار آروم باشم و سر به راه . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه شیرینی مهمونم کن
ازم معذرت بخواه
بذار آروم باشم و سر به راه . . . (sm50)
سرعنت اینترنتم داغونه امروز (sm54)
من جر دادم
نگو مفت برد . . . (sm50)
نازنین بیاتی چه نازه
نازنین نازت بنازم
تا ابد بمون کنارم
فدای چشمایه نازت
من به عشقه تو بنازم
تا دو سه سال پیش،صدای مهستی رو بیشتر از صدای هایده دوس داشتم. بعد به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کردم. امشب دوباره نظرم برگشت خودمم فکرشو نمی کردم.
نکن گریه الهی واسه اشکات بمیرم (sm81)
مهستی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهستی . . . (sm50)
ولی . . . بر نامه های گل های هایده توی رادیو . . . (sm228)
اصلا آقا هر گلی یه بویی داره
گل های رنگا رنگ ، بر نامه ی شماره ی 506 ، با صدای هایده و حسین قوامی . . . (sm74) (sm127) (sm74)
اونایی که امیر گذاشته دانلود کردم ولی هنوز گوش ندادم
باریک الله.نقل قول:
هر کدومشون، خصوصیات مختص به خودشون رو دارن.
نه تنها اونا، بلکه هممون.
تو بزن تا من برقصم (sm81)
نمی بخشم اونی رو که مارو از شنیدن اون ورژن محروم کرد (sm3)
(sm29)
(sm50)
اگه تورو ببینن ... (sm50)
سیاوش قمیشی و گوگوش ...
درود به شرفشون که در این شرایط سختی که همه ی مردم ایران با اون مواجه هستن این اهنگ رو به نشانه ی همدلی با مردم خوندن تا نشون بدن در کنار مردم ایران هستن...
اینکه خیلی ها رو دیدم که از این کار انتقاد کرده بودن زیاد مهم نیست، مهم اینکه در تاریخ هم اثبات شده که تاثیرگذارترین قشری که میتونه در کنار مردم یک جامعه باعث براندازی یک حکومت و نظام دیکتاتور بشه، قشر هنرمندان هستن... متاسفانه تو این شرایط بد اقتصادی، اکثر هنرمندان رو میبینیم که سکوت کردن و من فکر میکنم این آهنگ زیبا با اون ترانه ی تاثیرگذارش میتونه باعث تحریک هنرمندان دیگه برای حمایت از مردم باشه.. واقعا ترانه ی زیبایی داره
این روزها هربار که وارد فضای مجازی میشیم، شنیدن خبرها و اتفاقاتی که در گوشه گوشه ی شهرهای ایران میوفته شوکمون میکنه. از مشکلات اقتصادی گرفته تا تجاوز و خودکشی و آدم ربایی و.... همین دیروز یکی از همسایه های ما بخاطر بیکاری و مشکلات مالی دست به خودکشی زد... حتما اون خبر خودکشی پسر بچه ابادانی رو هم شنیدید که مادرش بخاطر مشکلات مالی موبایل و دوچرخش رو فروخته بود و ......
البته یکی از هنرمندان داخل هم شنیده بودم که کنسرتش رو بخاطر مشکلات اقتصادی مردم لغو کرده بود، البته دقیقا اسمش رو نمیدونم ولی خیلی خوبه که همه ی هنرمندان در این شرایط ثابت کنن که جزئی از مردم یک جامعه هستن و این مردم هستن که باعث اعتبار و ماندگاری هنرمندان بودن و هستن و خواهند بود
یه جورای بدی درده، ببینی حقتو خوردن / توی کوچه جلو چشمات، ببینی بچتو بردن
یاد تجاوز گروهی به دخترهای اسلام شهر افتادم، واقعا سخت و دردآوره.... اسید پاشی در اصفهان و...
به بغت اعتقاد دارم ، یه روز آخر رها میشی....
بازم دم این هترمندان گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم شنیدنیه (sm50)
گذشته سیلش از سرم
فقط شکستم از همه(sm50)
(sm172)
کجایی دلاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خودت میدونی مشکلم چیه الان اون مشکل داشتم خیلی جدی بود هیچ کس حال من نمیدونه علی جان نمیدونم چرا هیچ کس یاد ما نیستش چکار میکنه (sm81)
(sm74) میدونم سخته واقعا داداش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما همیشه به یادتیم نه با بیان و زبون بلکه تو قلبمون، شک نکن.
خدا بزرگه (sm172)
به هرکی میگم هیچکس باور نمیکنه (sm235)
ممنون علی جان (sm127)(sm10)
منم اول باورم نمیشد اما بعد به خودم اومدم (sm81) آدم متعجب میشه بار اول (sm74)نقل قول:
قربانت، انشاالله مشکلت رفع بشه.
تنها چیزی که منو خوشحال میکنه همینه.
(sm50)
چرا حکومت ج ا دست از سر ما بر نمی داره . . . (sm172)
یه روز آخر رها می شی . . . (sm50)
نمیریم تا اون روز . . . (sm74)
مگیرش از من (sm81)
آشنا
مگیرش از من
این دو تا آهنگ از مهستی برام خیلی مهمه (sm50)
سنتور محمد حیدری(sm172)
(sm118)
ما کشته های بی نبردیم (sm50)