سلام.
میشه یک نرم افزار جهت تست کیفیت واقعی موسیقی (انواع فرمت ها) برای سیستم عامل ویندوز پیشنهاد بدید؟
ممنونم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
میشه یک نرم افزار جهت تست کیفیت واقعی موسیقی (انواع فرمت ها) برای سیستم عامل ویندوز پیشنهاد بدید؟
ممنونم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
دوستان با رم 2 و cpu دو هسته ای لبتاب من میکشه روش ویندوز 10 نضب کنم ؟
الان 3 ساله رو لبتابم ویندوز 8 وصله
نسخه 32 بیتی ویندوز 10 رو یه تست بزن احتمالا بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چاوش جان خوبي؟ تازه ويندوز عوض كردم يه كيبرد استاندارد كه پژ گچ درست باشه براي وين 10 بهم بده الان اين درسته ولي زير (ي) دو نقطه داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه زیر نویس فارسیم برای این درخواستت برو نفهمیدم چی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اينجا رو ببين من از اينجا گرفتم خودت از كدومش استفاده ميكني همونو بهم بده:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)این قرتی بازیا چیه من از خود ویندوز اد کردم