ها میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ای بابا قهر نکن هر چی تو بگینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم ممد قاطی کرده منتظر بود من یه چی بگم والا جرات نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر قضیه ما که من فحشی ندادم فقط گفتم منت میکشیدی شمارمو بگیری اونکه فحش داد تو بودی به دایی فحش دادی (sm120)نقل قول:
حالا هم که دیدی خودم ازت شماره گرفتم خواستم جبران کنم(sm120)
دهن سرویس سر دعوای ناموسی هم اینقد قاطی نمیکنن و فوش نمیدن که تو سر یه نقل کردی....یه کم به اعصابت مسلط باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه خوبیه فقط رو اعصابش نرو (sm120)وگرنه بچه با مرامیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عشقه دیگه عشق آدمو خطری میکنهنقل قول:
(sm120) شرمنده دیگهنقل قول:
کیون هم میدم اگه باهام خوب باشین (sm120)نقل قول:
واقعیت من چه بیرون چه داخل اهل به دل گرفتن از کسی نیستم باور کن یه ساعت بعد همه فحشاتو یادم رفت (sm120)در ضمن بگم تو با این لحن حرف نزدی حرفاتو تک تک یادمه (sm120)نقل قول:
همین حسین دیوث با بچه ها میرختن سرم حمله نا جوانمردانه میکردن سر دلبوسکه قاطی میکردم ولی نیم ساعت بعد فراموش میکردم (sm120)