دمتون گرم همگی
نمایش نسخه قابل چاپ
دمتون گرم همگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق گفته های محمد حاتم پور ( مدیر شرکت موسیقیایی آوای فروهر)
آلبوم محسن یگانه حدودا تا ۱۰ روز دیگر منتشر میشود !
اما
از طرفی ، آرش حسینی ( مدیر سایت و وبلاگ رسمی محسن یگانه ) که به نوعی موثق ترین منبع اخبار محسن یگانه استاعلام کرده که محسن یگانه در دهه سوم اردیبهشت ماه در تهران کنسرت داره و آلبوم حتما قبل از کنسرت منتشر میشهپس…فعلا ، زمان دقیق انتشار معلوم نیست ولی مطمئنا خیلی نزدیکه آلبوم…
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید سامان جلیلی به زودی:
بودنِ تو یعنی نفس، رهایی از حبس قفس
برای تنهایی من تو باشی و همین و بس
پَرسه بزن تو حالِ من نقش چشات تو فال من
افتاده بود عکس یه گُل تو تعبیر امسال من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر آلبوم جدید مجید یحیای به زودی یه تیکه از تیزرم چند روز دیگه پخش میشه
موزیک ویدئو شاهرخ " حظ کردم " >> سه شنبه شب
آلبوم جدید گروه پالت " شهر من بخند " >> اردیبهشت ...
همچنان ... ولی اینبار ...
این یعنی چی؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]