هیشکی نیس. همه شعرا هم به (( ی )) ختم میشه پدرمون درومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیشکی نیس. همه شعرا هم به (( ی )) ختم میشه پدرمون درومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب توی ماشین یه ترانه پخش شد تمامش با "ی" شروع میشه حس گنج پیدا کردن بهم دست داد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط dani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یار قشنگ دلم بیا که تنگه دلم
تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم
یه کاری کن خدایا من از این دل جدا شم... نفریم به هرچی عشقِ میخوام عاشق نباشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ما بریم تنظیم موتور (sm26)
کوفت (sm39) بیست دفه اینو گفتید (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب بخیر (sm176)
صب بخیر (sm54)نقل قول:
مهستی یه آهنگ داره به نام دورنگی که همه بیتاش با ی شروع میشه اون گنج من بود که تموم شد(sm74)
یادمه... جوگیر شدی همه ـشو یه جا گفتی... یا یک رنگی و موندن به ذل مهر ـو نشوندن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط dani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامون هی حتی مطلع الفجر (sm50)
مزن بردل ، مزن بردل ، ز نوک غمزه تیرم
که پیش چشم بیمارت بمیرم ، بمیرم
قدح پرکن ، قدح پرکن ، که من از دولت عشق
جوان بخت جوانم گرچه پیرم ، گرچه پیرم