اگه سینجول بود الان لینک میذاشت (sm74)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه سینجول بود الان لینک میذاشت (sm74)(sm81)
لندن سقوط کرده (sm118)
(sm19)فرهاد کاظمی
الی وقت خوابت گذشته برو بگیر بخواب ....
بچه که نباید تا این وقت شب بیدار بمونه
(sm2)(sm51)
(sm50)
مشکل هم از اونا باشه ولی این رو مطمئن باش دست تو دست هم داده بودن که این ماجرا پیش بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فغانی بی همه چیز امروز کیه که نشه با پول خریدش و یه چیزی فوتبال ایران کثیفه شرافتی توش نیست ما حاضریم دوم شیم ولی با دوز کلک و پول و نامردی قهرمان نشیم
(sm2)
سلام و عرض ادب(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی داش جلیل کم پیدایی؟
خبری از ریدمان جدید معین نداری؟(sm25)
به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم
شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم ... (sm172)
بچه ها بی زحمت لینک آخرین آهنگ معین رو بهم بدین مرسی(sm10)
نماینده ی مردم خوزستان اعلام کرد که قهرمانی استقلال خوزستان هیچ ربطی به استقلال تهران نداره (sm2)
(sm30)
سلام مخلصم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم داش امیر، چراغ خاموش فیض میبریم (sm120)
خبر خاصی ندارم! یه کنسرت مهم تابستانی تدارک دیده در امریکا که احتمالا اواخر شهریور برگزار میشه، احتمال داره قبلش سینگل بده
خبری شد همینجا میگم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گم فوتبال ایران کثیفه همین اره یه روز به نفع یه روز به ضرر اون روز که برا ما گرون تموم شد به هر حال فوتباله یه روز برد یه روز باخت من زیاد فوتبال دوس ندارم و سر رشته ای ازش ندارم به خاطر همین نمی تونم مث تو تخصص حرف بزنم خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون داداش ولی برای من باز نمیشه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
s a d e g h, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید .
به امیر بگو اون تاپیکو برات اوکی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بابا بکشین بیرون از فوتبال یکی دیگه حالش می بره پولش رو میگره ناراحتیش می مونه برا شما این ملت ایران البته دور حضور ک.. خل هستن برو پیج طرفدارین اس پ ت بین چه فشایی نثار مادران و ناموسشان می کنن یعنی از همین جا می گم خاک بر سرشون که چی مثلا
مرسی داداشم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm10)نقل قول:
تا ی تکونی ندی دعا نمیگیره(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رمیده دل آن به که در سماع نیایم
گه کر ز پای درآیم به دربرند به دوشم ... (sm50)
خبر انتشار البوم امیرِ بی گَزَند از اخبار شبکه دو با حضور بهروز صفاریان
"امیرِ بی گَزَند" پیشکشی است به درگاه یکتای خداوندی، کہ خالص است و ما مخلص
مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم ... (sm50)
دوئل در آینه ... (sm59)
مروح کن دل و جان را، دل تنگ پریشان را
گلستان ساز زندان را، برین ارواح زندانی
بدین مفتاح کاوردم، گشاده گر نشد مخزن
کلیدی دیگرش سازم، به ترجیعش کنم روشن
(sm50)
ده سال بعد از حال این روزام با کافـه هـای بــی تو درگیرم
گفتم جهان بی تو یعنی مرگ
ده سال ِ رفتــی و نمی میرم(sm50)
چه بد دردیه بیخوابی(sm172)
صحبت های محمداصفهانی در مورد محسن چاوشی باسایت موسیقی ما
23اردیبهشت95
محسن از این به بعد میزنه تو کار اشعار کلاسیک(sm50)
ینی میگی چون گزارشگر و مجری برنامه فوتباله نمیتونه به یه تیم علاقه داشته باشه ؟!نقل قول:
Ne zaman gelecek
Ben bekliyorum
😢
ben cok bekliyorum
(sm81)
نمیشه نقل قول گرفت(sm54)
Belkle benim gibiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
😢
از تیزر خوشم نیومد 😐
بعد چند سال ببین انجمن چطوری شده 😕
اعععع درست شد اشکال از موبایل بود (sm70)