امیر دمت گرم (sm51)
بچه ها دیگه امیرم اذیت نکنید این 1000 تا کار داره از بعدازظهر تا حالا درگیر همین شادمهر رفته آونگ و امده هی رفته هی اومده (sm120)
هر کسی توهین میکنه که من ندیدم یه جوری کم داره حالا اگه دوگانه سوز بود یه چیزی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر دمت گرم (sm51)
بچه ها دیگه امیرم اذیت نکنید این 1000 تا کار داره از بعدازظهر تا حالا درگیر همین شادمهر رفته آونگ و امده هی رفته هی اومده (sm120)
هر کسی توهین میکنه که من ندیدم یه جوری کم داره حالا اگه دوگانه سوز بود یه چیزی (sm2)
این موقع شب نسخه ارجینال رو از کجا اوردی امیر جان :| ؟
واقعا امیر همیشه سریع و بهترین بوده(sm10)
مخابرات : ما دیگه اینترنت واگذار نمیکنیم مردم بدهی هاشون رو پرداخت نکردند(sm50)به هفتین طبس که واگذار نمیکنید تحوس همش قطه یا سرعت نداره. ای کاش نمایندگی شاتل تو شهرمون بود از دست این مخافرات راحت میشدیم
آهنگ دل کنم با سرعت 10 کیلو بایت (sm98)
20 مین دیگه شکر خدا تموم میشه فعلا 10 مین رفته (sm25)
(sm59)
مخابرات وقتی که نمیتونه سرویس خوب بده دست ملت خوب گوه میخوره نت بده(sm89) یهو جمعش کنه که ازین بیشتر فحش نخوره (sm3)
امیر تو که به خدا نزدیک تری برام دعا کن این شاتل برام بگیره (sm81) کجای دنیا دیدی 10 مگ 17 مین طول بکشه تا دانلود (sm178)
برای من سرعت صفحات کمه اما دانلود عالیه(sm120)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخافرات من الان (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس خوبیه پلی شد (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دیوث داری منو زجر میدی تو که سرعتت خوبه دیگه چه مرگته(sm89) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون وقت تا حالا الان داری پلی میکنی تازه. من ویدیوشم دیدم (sm2)نقل قول:
دیوث عیدت مبارک (sm2)زجر چیه بابا دارم دلداریت میدم نازت میکنم (sm30)نقل قول:
من ویدیو پی ام سی شو دانلود کردم بعداظهر که امیر گذاشت 30 مگ حجم داشت چون از حجم میرفت عرض 3 سوت دانلود شد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور (sm59)نقل قول:
یه آهنگ خوب بعداز چند ماه شنیدم البته این آهنگم مال عاشقاست بیشتر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا حس خوبی نیست (sm172)
(sm89)
هادی کسی نیست بش گیر بدم کلید کردم رو تو تحمل تو زیاد کن (sm2)
کامران 20 مین صبر کن دارم آپلود میکنم اگه با نت ور برم این تخم سگ گیر میکنه
فعلا باش میام
باووشهنقل قول:
14
سرور داخلی هم سرعتت همین دهه این موقع همیشه یا فقط سرور خارجی؟نقل قول:
تو دی ان اس ست کنی درست میشه اگه خارجی مشکل پینگ داری گولگو رو ست کن اگه داخلی داخلی ست کن بهتر میشه سرعت بارگذاریت(بارگزاریت)نقل قول:
تو tcp/ipv4 یا مودم. از من مخابراته یه مدت dns از خود مخابرات زنگ زدم گرفتم داغون شد . حالا یه سری میگن گوگل ست کن . موندم چه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خارج کجا بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور باید دی ان اس رو ست کنم همین الان سرعت دانلود نزدیک 300 کیلوبایته سرعت باز شدن صفحات 5 کیلوبایت هم نیست(sm25)
نه تو همون اینترنت اپشن (اولی)نقل قول:
تو گوگل ازن اموزش ست دی ان اس این دو تا بزننقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.2
دقیق یدم نیست ولی فک کنم اینا بود
بیشتر راهنمایی کن دیگه نفهمیدم . اسم انگلیسی چیزینقل قول:
همونی که گفتی دیگه!نقل قول:
tcp/ipv4
تو گوگل بزنی با عکس میارتش
راستی دانی وقتی میخوام تو اینستا لوگین کنم یه 25 باری باید go بزنم تا بره سرعت نتم خوبه به نظرت از چیه. وقتیم لوگین میشه پست که میخوام بزام هی باید ریفرش بدم . ویدیو اصلا" نمیرهنقل قول:
خودم حدس میزنم از ******** هوشمنده دارن رو اینستا ازمایش میکنن ریدن تو سرورا .
خودت اینستا داری مشکل داری باش یا نه
من من همچین مشکلی ندارم ولی امروز یه جا دیدم نوشته بود سرورش مشکل داره اینستا ولی فک نکنم این طور باشه باید شیلترفکن برو شاید درست شهنقل قول:
فقط 2 اشتباس باید 4 باشهنقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
نمیودنم والا من اینا رو یادم میره همیشه میزنم خودش ارور میده متوجه میشم
نه اون 14 که زدم یعنی 14 مین مونده تا آپلود تکمیل بشهنقل قول:
آپلودم از سرور داخلی اگه خوب باشه 45 سرور خارجی هم 35 (sm3)
به نظر منم اینستا هیچ مشکلی نداره. همین ف**** تر ینک هوشمند کارو خراب کرده . با چیز شوکن بریم 100% مشکلاش حل میشه . چیز شوکن خوب سراغ داری بدی بمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خوب لیچ کن رو سرور ایران اپلود بوی بعد بذار روی دانلودنقل قول:
چه روزی بشه فردا با این آهنگ (sm50)
حس خوبیه....(sm111)
باید تو مستی اینو گوش بدی اینطوری فایده نداره (sm172)(sm50)