4 روز پیش قسمت 5ش رو دیدم هنوز بقیه رو ترجمه نکردن.. 3 قسمتش مونده(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
4 روز پیش قسمت 5ش رو دیدم هنوز بقیه رو ترجمه نکردن.. 3 قسمتش مونده(sm3)
(sm50)
بانمک است نان تو(sm50)
دموی پروژه CRUD چندزبانگی بهکمک Blazor هردوحالت سرور و کلاینت در ASP.NET Core 3.1.1 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نازنین بنیادی هم ب جمع بازیگران اصلی سریال ارباب حلقهها پیوست
( پرهزینه ترین سریال تاریخ )
(sm2)اینو بیبین .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو تتل (sm30)
فقط قاضیه (sm2)
آن کیست ... (sm50)
خنک آن روز خوشا وقت که در مجلس ما
ساقیان دست تو گیرند و به مهمان آرند ... (sm50)(sm172)
ساقیان دست تو گیرند و به مهمان آرند ... (sm50)(sm169)
ساقیان دست تو گیرند و به مهمان آرند ... (sm74)(sm172)
رییس رو می بینم این پایین ... (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** Education Season 2
13 گیگ فایل بخوام تو نت آپلود کنم راح ترین راه چیه ؟
یه فیلم باید بفرستم برای خارج
حلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتی ک بتونم راحت آپلود کنم پیشنهادی دارین ؟
این سایتی که لینک فیلم میزاری ازش سانسور می کنه
هر کی میگه سایه و شهریار و مشیری از منزوی شاعر تر تشریف دارن جمع کنه از ایران بره ...
کس نگو بابا ..
هانی ، چرا فوک رو به ... تغییر دادی ...
کلا به جز دو سه تا سایت ، بقیه سانسور شده میزارن (اینی هم که گذاشتی سانسور می کنه)
کدوما نمیکنن؟من از موجو و مستر مووی میگیرم که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اینو من می تونم بگم صد در صد بدون دستکاری کار می زاره ...
اکثرا یه دستی می برن تو کار ...
اینم دارم... ولی دارکو از moojo گرفتم.. مشکلی نداشت... صحنه منشوری زیاد داشت.. اکثرا دستکاری میکنن.. حتی بالاش مینویسن سانسور شدهنقل قول:
یکی به نعل ، یکی به میخ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوی این سایته رنگ اول گوگله خیلی هم سریع میذاره سانسور کجا بود گو میخوری شه فیلمیو سانسور کردن ..
فک کن این همه اینکدر این همه نسخه از هر فیلم سریع هم بزنی سایت همشو هم سانسور کنی ..
گو میخوری یه ژور بخور معلوم شه ..
اوففففف ویدیو جدید هالزی
او مای گاد (sm74)
قیافه نره الکی جوش نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آب گذشتم ،
بوی ماهی مرده میدم ... (sm50)
بعد مدت طولانی ویندوز عوض کردم .. (sm118)
Blazor Server and Client side Data Anotations Validator with FluentValidation
دموی پروژه پیاده سازی Validation به کمک Data Anotations و پکیج FluentValidation در Blazor هر دو سمت کلاینت و سرور در ASP.NET Core 3.1.1 ..
(sm118)