(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی (sm120)نقل قول:
http://uplod.ir/vxcsh92hlftx/browsec-firefox-latest.xpi.html
دان کن بازکن کپی کن تو آدرس نصب کن (sm120)
(sm2)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی 50 مسیج به مسی می زدم(sm2)
امیر من هر چیزی که نباید بگم رو هیچوقت نگفتم و نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا این ماجرای حسامی و صفاریان اواخر بهار اتفاق افتاد و من اطلاع داشتم ولی چیزی نگفتم تا خودشون گفتن یا هر چیز دیگه
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو سعید مدرس گفته؟؟؟نقل قول:
واقعا براش متاسفم
دخترا تو این سن خودشون رو برای فوتبالیست ها و بازیگر ها ج....ر میدن !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین این چکار کرده که مسی گفته بذار فالو کنم ببینم دست از سر من برمیداره؟؟؟
خطاب به مسی : تازه بدبختیت شروع شده!!!
خب احسان این دانلود شد ، چی رو باید کپی کنم ؟
امام خمینی ( ع ) : ولایت فقیه یک هدیه الهی است .