توام شدی میلاد 2 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توام شدی میلاد 2 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روابط من و مولکم دخالت نکن
اهنگو گوش دادم يه ذره گريه كردم سر دردم خوب شد تا حدودي
نقل قول:
عمه یا ممه توی دست و بالت داری !؟ (sm120)
ملینا در زمان های قدیم جلوه ی معنویت بود اینجا یه ملینا هست جلوه ج...نده گری به حساب میاد
يه عمه سراغ دارم نوي نوينقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تا تو تختم ميومده و برميگشته خونه
عمه يكي از بچه هاست اشناست
توهین نکن میلاد دیوث
ديوث درست صحبت كن درباره زنه ايندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث باكتري من خودم اينجا هستم تو چي ميگي سيرابي
من خودم اخره غيرتم تو حرف نزن(sm2)
کاری به زن آینده ات ندارمنقل قول:
دارم میگم اراک - مسیر خورد این سمت میارم میبینیش