شادمهر هم کسخل شد رفت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر هم کسخل شد رفت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتاد شدم ببینم فضولم کیه . دیدم تا دلت بخواد هستن (sm2)
فضولم کیه (sm77)(sm2) عین دخترا شده (sm2) همش تقصیر آرمینه(sm2)
ساخت بزرگترین مرکز جراحی و تحقیقات مغز و اعصاب جهان که با پیشنهاد و زیر نظر مستقیم پروفسور مجید سمیعی،
جراح معروف ایرانی مغز و اعصاب تاسیس میشود، در تهران در حال تکمیل است. این بیمارستان مدرن و مجهز به مساحت ۸۰ هزار متر مربع، شامل ۱۱ طبقه است
و زیر بنای آن دو و نیم برابر بزرگتر از مرکز مشهور مغز و اعصاب هانوفر آلمان میباشد. مرکز پزشکی مغز و اعصاب تهران بعد از تکمیل و راهاندازی از جهت امکانات جراحی
و تیم پزشکی در جهان بینظیر بوده و از بیمارستانهای مشابه در آمریکا و اروپا پیشرفتهتر خواهد بود!
فضولم کیه (sm150)(sm104)
جای این شکلک ها خالیه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی ! مرسی ! (sm93)
رفتم توی کار نصب . . . (sm120)
بچه ها اگه من دیگه آنلاین نشدم یقه ی الی رو به گیرید ! (sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم این سلفی چه کوفت و زهرماریه آخه ! ریدم تو دهن هر کی که شبکه های اجتماعی رو درست کرد (sm3)
(sm70)کاری کردی نگران شدم اطلاعات بده از سیستمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ! حالا شد ! (sm118)
یه لوپ تاپ ایسوس 43 N دارم ! (sm128)
که رمش رو از 4 کردم 8 !
(sm54)برای لپ تاپت هیچ درایوری غیر از ویندوز سون نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]