نه ولی ووگولنزجگ که قبل رمضون میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ولی ووگولنزجگ که قبل رمضون میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی میگه بعد از رمضون یکی میگه هفته بعد یکی میگه قبل از رمضون یکی دیگه میگه تو ماه رمضون
اصن حالا که اینجوری شد هی میخوام صد سال سیاه نیاد این چه وضعیه مردمُ گذاشتن سرکار اینا
چقدر آلبوم اومد تو یه مدت (sm2)
عرضه نداشتن یه البوم بدن بابا
نزدیک 8 تا البوم اومد قبل البوم چاوشی (sm2)
یه تاریخی دادن بعد کنسلش کردن - اینهمه داستان نداره دیگه - کلا ما خودمون دوست داریم خودمون رو بزاریم سرکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پارسال تا حالا من یادم میاد هی میگفتن آلبوم میاد پس کی ؟ ! الانم که بچه ها هر کدوم یه چیز میگن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در پیشگاه اکثر امام زاده ها به جز بیژن قسم میخورم همون 17 یا 18 میاد (sm120)
حالا اصلا فردا بیاد - فوق فوقش یه هفته مدام گوش کنیم - جو بیخودی ندید دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جوابش از طرف من مینوشتی به صفاریان بگه ازش متنفرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ول کنید البوم و اینارو
برید بچسبید به کسب علم
صبح تا شب خودمونو علاف می کنیم فقط برا یه البوم تو این انجمن اخرشم هیچی فقط وقت رو از دست دادیم