اپدیت اومد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اپدیت اومد ..
اميرجان اهنگ جديد گوگوش ک قرار بياد ساخته شماعى زادس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کس کشا لیتو و لیته و خلسه و شلسه کارو زندگی ندارن هر روز اهنگ میدن؟
همه بیتاشونم که اسکی.موندم کدوم کسخلی طرفداره اینا میشه اخه
وای خدا من موندم این مردم چرا سلیقه موزیکیشون اینقدر تخمی شده.رپا که همه از دم کس شعر شده.همه کپی.الان همین البوم کس کش شدیم ولی جاکش نه 2 که اینقدر ادعاشون میشه من یه دور گوش دادم بعدش شیفت دیلیت.تمامه ملودیا و بیتا کپی از خواننده های معروف.اوناشم که بعضیا نمیتونن تشخیص بدن اسکیه باید البوم Dessigner-New English رو گوش بدن بقیه اسکیا هم تشخیص میدن.
یا از اون طرف این صادقلو چلغوز و حسینیه فرغون رفتن تو کونه هم هی ترک کس شعر میدن ملتم مثه گاو گوش میدن.اخه من موندم این مردم چشونه.اولش که رفته بودن تو کونه این ارش ای پی و مسیح.بعدش علی پیشتاز و سمیر مد شد.الانم که اینا.پسفردا هم اینا میرن شاغالای جدید میان
خاک وچوک ، داوود دیوانه بَیه (sm208)
همین ترک کس شعر یاره قدیمی همین 2 تا چلغوز.یعنی هرکی رسیده تو ماشین سلفی فیلم گرفته و خونده.بنده موردشو باچشم خودم دیدم دختره نشسته پشته فرمونه ماشینه پسره پسره رو انداخته بقل دست و فیلم گرفته گذاشته اینستا یعنی ماشین خودمه.ماشینه پسره هم والا خیلی شاخ نبود لکسوس ای اس 2010.البته منکه خودم اینکارم میدونم شب چطوری میخواد صورت حسابشو پرداخت کنه ولی خداوکیلی اینقدر این ملت عقده ای شدن حد نداره من خودم تو اینستای کیریم به جز یه عکس که از جاده گرفتم هیچ عکسه ماشینی ندارم.نمیخوامم داشته باشم.تو اون عکسم والا نمیتونستم اون ارمه رو کاپوتو بشکنم که تو عکس نباشه
حرصم دراومده بابا از این کس مشنگ بازیای تو اینستا. تو هم اگه اهله این دری وریایی بگو بزنم کتلتت کنم همینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه من هنوز یه آهنگ از اینایی که گفتی گوش ندادم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رپ اریک مدرن تاکینگ رو گاهی اوقات گوش نمیدم بعد این همه سال
از رپ متنفرم (sm25) تنها آهنگی که از همین چیزا وسط تف میدادن خوشم اومد : dj bobo -celebrate مربوط به زمان پارینه سنگی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
القاب هم دیگه سوسولی شده (sm120) پَلِنگ کجا تتو کجا (sm120) مامانم اینا (sm2)
خوب کاری میکنی گوش نمیدی بیا من پلی لیست بترکون بیس دار بهت برم اونارو گوش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم چرا این تتلو رو نترسوندن که جاکش بکشه بیرون از خوندن
بازم هفته ای 10 تا اهنگ داره میخونه.این یارو امیر دیوا هم عینه گلدونه بقلشه 5 دقیقه ای همون پروجکتای قبلیه اف ال رو یه ذره بالا پایین میکنه تبدیلش میکنه به اهنگ جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواهید باهوشتر، تاثیرگذارتر، تحصیلکردهتر و صادقتر به نظر بیاید؟ کچل شوید (sm120)
ینی ما این همه سال انواع روش های ممکن و غیر ممکن عالم بشریت رو برای ریزش مو به کار بردیم ، هی تف زدیم از اونور کشیدیم اینور تا معلوم نشه حالا بفرما (sm2) از فردا دیگه پودر نمیزنم (sm2)
تو هم همش بیس دار گوش میدی یکم به اون کمرت استراحت بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کزاب اخراجی انجمن دستگیر شد (sm2)
باز تو اومدی که (sm120) منم آن کذاب اخراجی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم از بیس دار این نیست که هر کس شعری که بوم بوم کنهنقل قول:
میتونه تند باشه ملو باشه الکترونیک باشه پاپ باشه رپ باشه اسلو باشه.
(sm77) آخه کدوم ملو بیس داره ؟ (sm2) (sm2)نقل قول:
من تو رو میشناسم همش می لرزه (sm2)
فَرماوَه ساقی بلوا مینای مِن
سَرشار که سا غَر بِدهَ پَیا پِی
پَیا پِی پِر کِرد پَیا پِی نوشام
تا کِه دیده ی دِل هِجرَ دوس نوشا
شوئله ی نارِ عِشق پَر چی ﮊََه پُوسِم
خالی ﮊَه خاکی مَملو ﮊَه دوسِم ... (sm27)
Bebe Rexha - No Broken Hearts (Jordan XL Remix)1نقل قول:
نیومده رفتی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آن نخ نمای برملا شده!نقل قول:
کنارتم احمد سعیدی رو من ملو میدونم.ببین چه بیسی داره.اون بیبی هم اسلوعه تازه
موزیک فقط بیس بقیه رو بریزید اشغالی(sm213)
نابودم کرده ها
خطر لینکشو بفرست
پیداش کردم
کاربرای وفادارو نگاه کن
دیوثا موزیک جدید که میاد دانلود نمیکنید خسیسا؟
نه دانلود کردم قبلا منتها الان نمیدانم کجا افتاده همه چی با هم قاطی شده (sm178)نقل قول:
باز مثله افغانیا حرف زد
نمیدانم یعنی چی(sm2)
دانلود کن عامو 7 مگ این حرفارو نداره
باو قبل اینکه خودت لینکشو بدی دانلود کردم مگه نگفتم پیداش کردم (sm2)
الان بیکار شدم میخوام یه مینی سریال ببینم به اسم لوتر عجب مینی سریالیه به به
خب الان گوش کردی صفا کردی؟ شادمهر کیلو چنده
احمد سعید و اون امیر فرجام واقعا آهنگای خوبی میدن
حالا اون مسعودی سعیدی هم دانلود کن بازم صفا کنی
دی جی ممسی هم یه کاره جدید داده با یه دختره به اسم پرواز اشترم دیوث فکر کنم نزده سایت اونم خوب چیزیه
اهله کنسرت رفتن نیستما ولی احمد سعیدی ایران بود کنسرت میذاشت قطعا میرفتم چون به نظرم صدای خوبی داره ماله خودشم هست
البته که شاهینم(sm118)
نمیدانم چرا از کنسرت هیچ خوشم نمیاد .. (sm138)نقل قول:
کنسرت اندی چقدر مذخرفه (sm3)