بازی اندروید منظورم بود وگرنه من از فیفا 2007 بالاتر بازی نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی اندروید منظورم بود وگرنه من از فیفا 2007 بالاتر بازی نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حوصله ای دارین یوزر میسازین(sm3)
دیوث اندروید خریدی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد اون یه تشکر رو نثار کی کردی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو یه تبلت همگانیه تو خونه ازش استفاده میکنیم(sm2)نقل قول:
اشتباهی فک کنم دسم خورد واسه سینجول تشکر زدم(sm172)نقل قول:
میتونی پست تشکرو پیدا کنی(sm172)
پلی شد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینای جان میگفت دیده کدوم پست بوده (sm59)نقل قول:
play shod(sm81)(sm30)
مشکل شما با من چیه آخه ؟ سنگ صبوری که همیشه ورد زبونتون هست را من سرودم
بیا از هم دوری کنیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohsen Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه راست می گی خود امیر ارجینی هستی ( که مطمئنیم نیستی ) / بگو کجای شهریاری ؟ تا ممطمئن بشم / چون من هم شمارت رو دارم و هم آدرست رونقل قول:
نوشته اصلی توسط amirarjeini [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه علاقمند شدن گروه چاوشی به باران(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن باران کرکر خنده شده(sm120)نقل قول:
سر چارراه کنار مکانیکینقل قول:
(sm2) خدایا بیا منو بخور
(sm30)
شعری بیش نیست. الان بهش زنگ زدم گفت همچین نام کاربری نداره تو موزیک باران. خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirarjeini [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)
باشد
شاهین نجفی پی ام داده چرا نمیشه تو باران یوزر ساخت
نقطه ی تسلیم محضم نقطه ی آرامشم بود
اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود
تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم
من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم
هر کی دروغ بگه خدا میبرش جهنم(sm2) شرم کنین(sm2)
اصن هر کی دروغ بگه خدا کورش کنه گرگ بیابونش کنه(sm2)
(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
کم کم یوسف داره میچسبه (sm128)
(sm172)اشترم زیرنویس
ممر نقدتو نوشتی ؟
احسنت بر این هوادار(sm2) با تیکه وحشتناک و نفرین به ظلمش خعلی موافقم(sm2)
از همون اول میچسبید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حتما اهنگای سینجولو گوش نداده بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) نه پیش بینی میکردم نتونم حس بگیرم بعدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا دومش بهتره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر شبِ بدون تو بی__ زارم (sm50)
اره ، من بی صداشوو دوست دارم (sm70)نقل قول:
امسال تا حالا به عبارتی 14 آهنگ از محسن منتشر شده ، 3 تا دیگم داریم یحتمل تا عید (sm128)
محبوبترین کالا ها در digikala، پارو اوله (sm70)
لوکزامبورگ (sm70) اسپانیا که داره میبازه . خدا بزرگه شاید از اینم باخت ما سود کردیم (sm70)