مرضی یه روز گفت :
دارم می رم صورتم رو بشورم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرضی یه روز گفت :
دارم می رم صورتم رو بشورم . . . (sm50)
بهش گفتم : ماه رو که نمی شورن . . . (sm81)
(sm74)
ماه رو می شورن !؟ (sm81)
حالا که نیست . . .
ولی بازم . . .
ماه رو نمی شورن . . . (sm50)
تف . . . (sm27)
(sm27)
فاشیسم و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اشکال مختلف دیکتاتوری است که در شرایط بحران حاد (اقتصادی) برای حفظ حکومت از به قدرت رسیدن سایر بخشهای جامعه، در جامعه حاکم میشود. این واژه بعدها در مفهوم گستردهتری به کار رفت و به دیگر رژیمهای نظامی و مذهبی که دارای ویژگیهای مشابهی بودند، اطلاق شد.
(sm25)
(sm50)
(sm197)
صابر این hamid-p71 الان توی تاپیک سریال game of thrones اومده(sm54) آمار هممونو میخواد در بیاره عنقلاب نزدیک است(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار این دیوث هم روزای آخر ول بچرخه . . .
آزادی نزدیکه . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که داری تشکر هاتو حذف میکنی بی جا کردی تشکر زدی ذات خودتو نشان دادی
اصلا متوجهی چی داری میگی تو!نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا همونطور که گفتم از پست هایی تشکر کرده بودم که اصلا نیازی نبوده بخوام تشکر کنم ثانیا حساب کاربری خودم هست به کسی چه!
هر جور میخوای فکر کن
چه گیری کردیما (sm98)
اصلا خوشم نمیاد کسی تو کارام دخالت کنه!!!
مشخص ادم دو رویی هستی
یا مثل مرد تشکر بزن یا نزن
کلا مغزت برعکس کار میکنه
هرطور میخوای فکر کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیست.
منم خیلی از جهات تشکر کردم که اصلا نیازی نبود تشکر کنم ولی مثل تو برنگشتم به عقب پاک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون شماره گذاشتن 0919 معلوم بود
ادمی که صادق باشه یک خط و شماره استانشو داره مگر اینکه به خودش شک داشته باشه
اونی که ذاتش رو نشون داد امشب، من نبودم، خودت بودی.
والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حقیقتشو گفتم
بگو تو چی داری رو کنی
من، تو نیستم، خودمم.نقل قول:
نقل قول:
اره خودتی اما یک دروغگو
حرفات همش باد هواست واسم (sm59)
زنده یاد مهستی - دنیا (sm50)
(sm50)
اینم بگم بهت گه فکر نکنی خیلی زرنگی.نقل قول:
خود جنابعالی رو میدیدم که از موزیک ویدیو ها تشکر کرده بودی، بعد رفته بودی دوبارحذفشون کرده بودی! (آقای دو رو و دروغگو)
منم باید میومدم این اوضاع رو به پا میکردم! واسه من مهم نبوده، اینو بدون!
گروه پازل - داستان (sm50)
زیاد که باشی
زیادی میشی
من بد نبودم
تو داری میشی
(sm50)
تو چرا همون موقع سئوال نکردی که پاک کردی یا نه ؟نقل قول:
راستشو بهت میگفتم
بنده خدا من یکسری موزیک ویدئو هاتو داشتم و دانلود نکرده بودم اما اونایی که نداشتم تشکر زدم
باشه اقا امیر بحثی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چطوری سهند خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی که پرسیدینقل قول:
راستش اصلا خوب نیستم