بیا خودم باردارت کنم عزیز شادمهر معتاد شده بدرد نمیخوره (sm2)(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا خودم باردارت کنم عزیز شادمهر معتاد شده بدرد نمیخوره (sm2)(sm51)
اما بنده به یک نتیجه دست یافتم : جدا از تاثیر ابی بر کسخلی شادمهر که غیر قابل انکاره ، از وقتی زن گرفت کسخل شد درست مثه من . الان هر کی منو میبینه میگه زن گرفتی کسخل شدی (sm2) کجا رفت اون غرورت احسان (sm2) شادمهرم وقتی بچش به دنیا اومد یه دوره عجیب کسخل شد بعد رفته رفته فروکش کرد الان دوباره زده بالا (sm2)
و در آخر : من امشب چجوری برم خونه ؟(sm2)(sm2)
مگه مال ما خارداره ؟ (sm74)
(sm2)
در مورد شما سرکه تاثیر نداره مثه خمیر امحا که دیگه تاثیری نداره (sm2)به گفته ی عمام جمعه مَشَد : اختلاس کن عزیزم جنایت اقتصادی کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر مسکنی تازه دردم زیاد تر میشد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید مثه بابک زنجانی چنان جنایت اقتصادی رو مرتکب بشی که دیگه جرات عرض اندام نداشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه با آیه گفتن میشه کروموزم XX رو به XY تبدیل کرد (sm2)
نههههههه (sm81)دختر میخوام (sm74) دختر ، عزیزِ بابا (sm120)جنسم جور شه همش بخورمشون (sm120)
اگه بخوای دختر بشه باید گزینه undo رو بزنی (sm2)(sm30)