ستار - عجب صبری خدا داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی کن آروم میشی
نمایش نسخه قابل چاپ
ستار - عجب صبری خدا داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی کن آروم میشی
میخواد شادی جون را مبتلا به ایدز کنه کیثافت (sm3)نقل قول:
یعنی انقدر اعصابم تخمی شد وقتی اینو دیدم ! تف به این مملکت یه جو احساسات بعضی ها ندارن ! من اینجا دلم کباب شد ! اعصابم ریخت به هم نمی دونم اون طرف هیچی احساس نکرد ؟؟ د لامصب خودت مگه بچه نداری که با دختر مردم اینجوری برخورد می کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدِ جاریِ در شعر برای تو بیا بیا...
تاریخ من طولانی ست
اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم
و نه آنچنان که خشمم دلیری کند
مرگ پول منه که توو جیبته پفیوز...
(sm50)
از ایجور موارد زیاده . چاره ای نیست ...نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که باز دیشب داوود کسخل شده بوده (sm2)
آب طلب نكرده هميشه مراد نيست
گاهي بهانهاي است كه قربانيات كنند
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Game of Thrones S06E01 HDTV 504.05 MB