به مامانم میگم چرا تو خونه همش دمپایی پات میکنی ؟میگه: یه کابوی هیچوقت از اسلحه اش دور نمیمونه…منم قانع شدم ، چون مسلح بود!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
به مامانم میگم چرا تو خونه همش دمپایی پات میکنی ؟میگه: یه کابوی هیچوقت از اسلحه اش دور نمیمونه…منم قانع شدم ، چون مسلح بود!!!
رتبه کنکورم اومده…
ازآموزشگاه کنکورم زنگ زدن میگن
۴میلیون بهت میدیم نگو میومدی کلاسای ما(sm2)
ho33e!n خدا بیامرز (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از برگشتن رونی کولمن به آمریکا مشاهده شده رونی زیر لب یه چیزی زمزمه میکنه بعد از لب خوانی.... فهمیدن میگه:
....
..یاد امام و شهدا دلو می بره کرب و بلا(sm2)
دختره دست و پاش اینقد مو داره که بجای شامپوی بدن باید از شامپوی فرش استفاده کنه...
بعد پست گذاشته:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینجا جاییست که مرا برای تنم میخواهند نه احساسم...!!!
روزی مردی رو به حکیمی کرد و گفت: ای حکیم! چرا همسرم یک گل رز را که یک روز زنده است و روز دیگر می میرد این قدر دوست دارد؟ ولی مرا که هر روز برایش می میرم و زنده می شوم دوست ندارد؟
حکیم لبخندی زد و گفت: خیلی قشنگ بود، با وایبر برام بفرستش
فامیلمون از خارج واسم ی شورت سوغاتی اورده قیمت روش زده ۶۰ دلار !!!
الان موندم واسه عید رو کت شلوارم بپوشمش یا زیرش؟؟!(sm2)(sm2)
اینقدر حال میده بری مهمونی،دخترشون برات شربت بیارهآروم بگی : خودتون درست کردین؟؟اونم باعشوه بگه : بله نوش جانتونبگی : پس نمی خورم ، مرسی
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای من یه بار ناخواسته این کار رو کردم!
طرف چی گفت؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]