از دیشب تا الان قفل شدم روی آلبوم کویر دل مرجان (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دیشب تا الان قفل شدم روی آلبوم کویر دل مرجان (sm74)
اسمشو بگو موردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسکلو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
خونه خالی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخی داداش عضه نخورد یا خودش میاد یا پیامش(sm50)
فقط همینو کم داشتیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اینو حتمن بزنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) در انتظار جشنواره شب یلدا بزنیم تو گوشش در دو جبهه دیجی کالا و دیجی استایل
اهنگ مسلخ همی شعره که یاغی با صدای خودش داده بیرون ؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن روز که نقاب از چهره ها افتد ، روز مرگ فاصله هاست ... (sm50)
عاشق این نگاهشم (sm1) منو یاد امید زندگانی میندازه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
در نفخ صور دمیدند (sm50)
میخوام سیگار بکشم (sm50)
اسی دیوانه بَیه (sm2)
تکواندو آذربایجان بازم قهرمان جهان و ایران همون اول حذف
اونوقت هیچکس تخم نداره پولادگر عوض کنه چون اخونده (sm3)
ریدم به این کشور
یهویی چقد اهنگ اومد (sm120)
سامان (sm2)ریدن به سبک موسیقی
ی دهن بخون واسه ما از بانو حمیرا(sm142)
نری دنبال مستی خودت درد شرابینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واست می چی بریزم آی خودت باده ی نابی آخ خودت باده ی نابی
(sm2)
وکال و ملودی
اونروز و میبینــــــــــم بگردی دنبالم
بپرسی از همـــــــه هنوز دوست دارم
=
مدتی بود حس میکردم که دلت یه جا اسیره
پشت پا زدی به بختت کی واست جز من میمیره
فقط یه شادمهری واقعی اینو میفهمه (sm74) چیکارت کنم پسر زندگی کردم با آهنگات ولی گولت زدن (sm81)
یعنی ساعت 9 میاد گوگوش؟
و تمام و تمام و تمام (sm118) گل برای داماش افشین چاوشی افشین چاوشی دقیقه 43 دروازه باز میکنه چه جورم باز میکنه (sm79) راحت شدم (sm242)
یکشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما مسیحا ... (sm50)
arash feat snoop dog (sm189)
فکرشم نمی کردم یه روز یه امریکایی اصیل تبار روی ریتم بندری اهنگ بخونه (sm2)
به دیدنم که میای برام ستاره بیار..چراغ اول این شبو تو روشن کن(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو فرستادن تو chavoshi1
یهو بدجور هوس اهنگشو کردم(sm50)
(sm50)ته دل ادمو میلرزونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم American Honey بلوری 720 اومد بریم دانلود (sm51)
ها والا(sm25)نقل قول:
امشب منم مهمان تو
دست من و دامان تو
یا قفل در وامیکنی
یا تا سحر دف میزنم ... (sm50)
(sm172)
محمد اصفهانى ادم حسابى مملکت(sm127)
مانی رهنما & یغما گلرویی ... (sm50)
اوس شر بود(sm50)
(sm3)