بازم اینتر (sm1) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا دیگه 2 تومن خوبه ها ؟! (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم اینتر (sm1) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا دیگه 2 تومن خوبه ها ؟! (sm120)
حالا سایتش می تونیم جلو خودمون رو بگیریم جلو سینجول رو چجوری بگیریم (sm2)
خیلی خوب بود یه لب تاب میگرفتم حیف که پول ندارم (sm81) یه گوشی هم میگرفتم (sm81)
سیستم پی سی رو هم ارتقا میدادم (sm81)دهنتو گاییدم سینجول (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عجقم ! (sm127)
می خوام برم مک اپل به گیرم با گوشیم ست بشه ! (sm128)
وای عجقم ! (sm127)
الان فهمیدی ما مرفح بی دردیم یا بیش تر توضیح بدم !؟ (sm102)
(sm2)
خدا کنه آرین دراما هم زیرنویس کنه امسال ، از همه بهتره بنظرم (sm132)
اگر همه کارها بر وفق مراد نه بر وفق اصغر پیش بره تا 2 ماه دیگه یه Z5 می خرم انشاااااالله گوش سینجول کر (sm2)
مرفع بی درد .... (sm2)یعنی اگه 2 تومن بدی به ایسوس چیز خوبی گیرت میفته یا نه ؟ یا اینکه میخوای اپل بگیری گرون تره (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من خیلی سر در نمیارم ! (sm171)
ولی تا اون جایی که می دونم اپل هیچ " پخی " نداره ! (sm3)
فقط پول مارک می گیره ! (sm25)
ایسوس یا لنوو یا سونی لپ تاپ های غولی داره از نظر سخت افزاری ! (sm50)
به شدت موافقم (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ! الان من سه ماه رفتم آیفون گرفتم دیدم چه کلاهی سرم رفته ! (sm74)