3 هزار و خورده ای تشکر دارم هزار تاش متعلق به صابره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
3 هزار و خورده ای تشکر دارم هزار تاش متعلق به صابره (sm2)
کاشکی مثل این فیلما یه دختر پولدار عاشقم بشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد باباش بیاد بگه ۲۰۰ میلیون بهت میدم از زندگی دخترم برو بیرون
منم با قلبی شکسته قبول کنم
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندادم !
پدرم داده !
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ! این جا دیگه حق با اپل است . . . (sm50)
اپل توی کار های تولید تصویر ( فیلم ) و تولید صدا ( موسیقی ) امکانات ویژه ای دارد . . . (sm118)
لندهور با این هیکلت خجالت نمیکشی پدرو سرکیسه میکنی ورشکست شد بنده خدا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برای چه اپل دیوث است !؟ (sm77)
تا جایی که من دیدم بیش تر " جا کشی " می کنه ! (sm2)
روز تویی روزه تویی
حاصل دریوزه تویی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثه دیگه به خصوص تو آلبوم ......نصف بیشتر آلبوما رو تقلبی میزاره تو سایت بعدشم بابت هر یه دونه آلبوم 10 دلار میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبومای ترکی بگیر برو تا فارسی ! فقط خارج اصلشو میزاره
نقل قول:
والله من 70 کیلو بیش تر نیستم ! (sm2)
چه کار کنم !؟ مغزم رد کرده بس که . . . زدم ! (sm81)
یا باید کار کنم یا بشینم ساز بزنم ! (sm132)
نقل قول:
این مشکل کیفیت فقط مال آلبوم های ایرانی قدیمی هستش !
آیتونز اپل تقصیری نداره !