تا کی به تمنای وصال تو یگانه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا کی به تمنای وصال تو یگانه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یستردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) خوب انشا.. دوره ی بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب نمیدهنقل قول:
اسکی روی مختاباد(sm120)
هوس پیتزا گوشت و قارچ کردم پول ندارم (sm74)
حساب کردم از صبح که در مجمع باز شده تا الان حدود 1 میلیون کلمه شرو ور گفته شده توسط بچه ها بدون هیچ کار مفیدی (sm2)
led zeppelin- Heartbreaker(sm118)
modern talking - avec toi
وکال (sm127) میرم فضا یه دور میزنم
اجراهای سامی بیگی (480) تو بی بی بی بی سی!(sm59)نقل قول:
adtools.ir/F6zxC
adtools.ir/rQilF
امیر ارجینی هم دیدم دنبالش بودی اگه خواستی بگو بزارم.کاملشو دارم.
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]