فردا شب عروسی . . . (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا شب عروسی . . . (sm51)
چه جوری ملّت توی این شرایط دومات می شن . . . (sm50)
دقیقاً 7 سال پیش با یکی از بچه های دبیرستان حرف می زدم . . .
می گفت : شاید 90 در 100 مشکلات الان مون با زن گرفتن حل بشه . . . (sm74)
و هنوز حل نشده . . . (sm50)
هنوز حل نشده . . . (sm172)
اطلّاعات تمام موزیکای پخش شده توی سریال Sharp Objects . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپیزود 3 . . . (sm81)
با تو مشکلی ندارم
با خودم لج کردم . . . (sm50)
دم بال راه فرارم
از تو نه . . . (sm50)
مثل شراب هام
نه
بانوی من
تو در من . . . (sm50)
ای کاش رنج آخر داشت . . . (sm172)
ای کاش مستی آخر داشت . . . (sm27)
سلام مرسی صالح جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحمدالله خوبم، شکر.
(sm50)
هواتو کردم (sm172)
منِ حیرون تو این روزا هواتو کردم (sm170)
فداتم(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب و روزمون شده این(sm120)
(sm199)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا، کارِ دیگه ای نداریم.
از صبح تا شب سر همین کاریم، استراحتم نداریم (sm59)
یه روز سر این سیستم با زن آینده ام دعوام میشه حالا ببین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان دیگه خودت صادق سیستم رو ول میکنی آخه همش ... (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من یه راه بهتر دارم همزمان که پشت سیستم نشستم اونم رو من میشینه بالا پایین میکنه(sm2)نقل قول:
عجب دیوثی هستی.نقل قول:
با یک تیر، دو نشون میزنی (sm128)
یه دوربینم بذار روی مانیتورت.
به خدا حیفه که این لحظات ثبت نشه (sm2)
نقل قول:
(sm2)
(sm50)
(sm77)
سلام به همگی دوستان
شرایط این روزا خیلی سخت شده
(sm50)
سلام خوبی امیر خاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قووت برادر (sm93)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش امدید به جمع دوستان
سلام ممنون داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر عزیز خوبی داداش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه یک مدت سنتی نذاری یکم البوم پاپ داخلی بذاری
ممنون میشم
ما مثل شما یه زمانی اینجا تازه وارد بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سلامی نه خوش امدگویی انگار همه مرده بودن بعد دیگه با کاربرهای فعال دوست شدیم
این ها نگاه میکنند به کاربر جدید یا قدیی هست من اعتقادی به اینجور مسائل ندارم به نظرم انسانیت مهمه
راست میگی منم یادم هست . من خیلی وقته اینجام فقط خیلی اخراج میشدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها داداش موفق باشینقل قول:
(sm10)
دست به اخراجشون خوب بوده (sm2)نقل قول:
(sm74) اره یادم میفته دلم به حال خودم میسوزهنقل قول:
نقل قول:
چه رشته ای میخونی اقا مازیار ؟
(sm50) هیچینقل قول:
عالیهنقل قول: