با این همه ولی ظالم که میشوی من دوستت دارم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
با این همه ولی ظالم که میشوی من دوستت دارم ... (sm50)
حالمو بهم زدی ....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کشکی اینو میبردن سریال استارز تا جهانیان بیشتر با قابلیتاش اشنا بشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورش سخته همچین یاقوتی تو صدا و سیمای ایران بوده (sm120)
اسیدپاشی به خاله ٦٠ ساله در تهران/ اختلاف بر سر رابطه با یک پسر، انگیزه اسیدپاشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خاله ها هم امنیت ندارن (sm2)
چرا تیتراژ سریال با این فونته (sm54) 720 رو دانلود کردم ولی هیچ زیرنویسی باهاش هماهنگ نبود (sm25)
اینو امتحان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میخاستم بگم زیرنویس آرین دراما اومده (sm10) از همه بهتره بنظرم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]