این غم تو صدای محسن ... (sm50)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
این غم تو صدای محسن ... (sm50)(sm74)
محسن روحیه ش شاد شده نسبتا (sm50)
یگانه رو گفتن دوشنبه ک(sm120)شد چهارشبه
مشکل همینه دیگه! یه روز تا حد مصدق و قهرمان ملی میبرنش بالا بعد فرداش این طوری میکوبنش زمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه دنبال اینیم قهرمان بسازیم و فکر کنیم این با همه فرق داره و ....
دولت عوض شده وزیر عوش شده ولی نظام که عوض نشده! خدایی خود تو انتظار داشتی مثلا بگه چی؟؟
تا بوده همین بوده ظریف و غیر ظریف و موسوی و رکوبی و خاتمی و...هم همینن!
اونی که قبول میکنه تو این نظام پست بگیره باید یه چیزایی رو قبول داشته باشه فرقیم نداره کی باشه حالا اینو من خودم تو انتخاباتم میدونستم با این وجود رای دادیم
پ ن : فکر میکنم این جریانات اخیر و مبحوبیتی که داشت واسه طریف اتفاق میفتاد بخیلی ی تاثیر نبوده در بعضضی واکنشا...یه جورایی ماهی گرفتن از اب گلالود
روزبه خوب بوده برا داریوش اما کاش زیاد روزبه ای نباشه شعر اینبارش (sm120)
ظریف کارشو بلده
خیلیم رو کلام تسلط داره
فقط نمیدونم چرا این سوالارو زیر سیبیلی رد نمیکنه
مثلن بگه اینجورم نیست ولی در کل قوه قضاییه جداس و ... ندیدم مصاحبه رو شاید نمیشد (sm50)
در کل فک کنم کاربلدترین کسیه که تو جمهوریه اسلامی اومده رو کار
با توجه تیراژ بالای این اثر، تاریخ احتمالی انتشار اواخر هفته آتی می باشد(sm70)
اینجاهاس که فرق یکی که رو سیسکو تسلط داره با بقیه مشخص میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف زیر پست رادیو برا اهنگ داریوش نوشته : به دلم موند داریوش بندری بخونه (sm2)
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس/ رقابت غولهای برنامهنویسی دنیا در تهران[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرونی جماعت رو نیگاه سلفی میگیره (sm120)
افرین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلن هیچکس کامل نیست بی نقصم نیست
ظریفم نه قهرمان ملیه نه ناجی ملت
منتها همین مهمه که کارشو بلده...
به دولت روحانی انتقاد زیاد وارده...از خیلی حرفای خلاف واقع بگیر تا برخی اعضای دولتش یا حتی سیاست داخلیش اما همین که تو یکی 2 تا حوزه حداقل خواسته های نسبی مردم که تو انتخابات و بعدشم گفتن داره انجام میده به نظرم اتفاق خوبیه
ظریف کم کاری نکرده که حالا با 2 کلوم حرف تو یه مصاحبه خارجی که چیز عجیبیم نیست و جوابیه که 35 ساله همه مشابشهو گفتن این طور بکوبیمش (sm50)
بهادر
مینا با صدای رفیق محبوبم ، محسن جانِ چاوشی ، و با نام کسی که خودش همه چیز را میداند(sm29)
همه امکانات واسه تهرانیاست (sm169)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی گشتم سینجول نبود توشون (sm120)نقل قول:
یعنی بهادر بعد این همه سال در خدمت محسن بودن نمیتونه یه پست شخصی بذاره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بود برم ببینم بازی اندروید میزنن (sm2)نقل قول:
بعله میتونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm25)(sm2)(sm120)(sm54)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و همچنان اون غم نابودکننده صدای محسن ...(sm50)
بسم اله فوت فوت یوزر الی اون پایینه؟(sm77)
نیاز به توضیح اضافی نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا همه(sm127)
(sm27)
اهنگ محسن بد بود؟(sm74)نقل قول:
والا من یادم نمیاد یکی تو نظام باشه ملت بگن من سر در نمیارم خودش میدومنه داره چیکار میکنه !! همیشه ی خدا کلی نظر داشتن که طرف بلد نیستو من اگه بودم و ...نقل قول:
ولی تو قضیه ظریف تقریبا اکثرن این نظرو داشتن که خودش بهتر میدونه . از استاد دانشگاه بگیر تا...
این چیز کمی نیست
ولی خب بدبختی اینه که وقتی من میگم خوبی باید 100% باشی . حق نداری اشتباه کنی . اگه اشتباه کردی باقیه کاراتم پشم ...
امروزم مهدی یه حرکت دیگه زد (sm2)نقل قول:
بد بود و دوست داشتنی (sm120)از این کوچه بازاریانقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چی ؟ چی شده ؟نقل قول:
همه ی امکاناتو این حرفا (sm120)نقل قول:
محسن بعد پارو فعلا چیزی رو نکردهنقل قول:
چرا نمیخوابید ؟(sm1)
اخرش من میرم تهران رو خراب میکنم(sm120)نقل قول:
هیچی ...(sm25)نقل قول:
فکر کنم بدجور درگیر البوم جدید ...
و البته شاید کنسرت
اره واسه نسل 5 ام بود فکر کنم (sm2)نقل قول:
روز معلم و بت تبریک میگم روز به روز موفق تر باشی (sm10)نقل قول:
والا یه بار یه خطایی کردیم تبریک نگفتیم طرف کلن دیگه باران نیومد (sm2)(sm50)
کنسرت؟عمرا..من که چشمم اب نمیخورهنقل قول:
مرسی سینا جان(sm176)اره در جریانم حاج مهدی خدابیامرز(sm2)نقل قول:
دروتخته(sm25)
چقدر حرفات خوب و درسته سینا (sm50)نقل قول:
عینه حقیقته...همین نگاه مطلق و گاهیم ایده الی نسبت به همه چی ما رو بدبخت کرده!
البته من هنوز رو حرفم هستم! فکر میکنم این محبوبیت و البته مقبولیتی که ظریف نزد عامه جامعه (حتی بعضی مخالفین نظام) داشت پیدا میکرد خیلیا رو منتظر نگه داشته بود تا یه همچین بهانه ای دستشون بیاد و باقی ماجرا...
ولی آلبوم رو ظاهرا بدجور داره کار میکنهنقل قول:
صد البتهنقل قول:
و البته سیاسته و ...