این همه آدم تو دنیا بود، چرا من؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه آدم تو دنیا بود، چرا من؟!
سلام حاج صادق خوبم تو خوب باشی ما خوبیم چه خبرا (sm19)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه آدم تو دنیا کار زشت میکنه چرا صادق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
... ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را زین سیلِ بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm176)(sm46)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
قربونت(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی خبر خاصی نیست(sm51)
چه میکنی؟(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستت رو پاک کردی ولی خب عیب نداره(sm51)
الان میگم سلام فرهاد(sm59) خوبی؟(sm134)
حاج صادق(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه حاجی شدی؟(sm2)
مگه کو.نمو از سر راه آوردم برم حاجی بشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm10)
بابا اتی (sm2)نقل قول:
(sm91)نقل قول:
همون که مشکل خودمو دارم خبر داری داره میگذره به سختینقل قول:
(sm50)
(sm50)
بگو در شبای تو چی میگذره
بی من از شبای تو کی میگذره
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm19)
(sm74)نقل قول:
من تو موقعیتت تا حالا نبودم پس درکش برام سخته که چقدر سخت میگذره برات(sm172) اما خب تنها چیزی که میدونم و میتونم بهت بگم اینه که:
محمد حسین جان هیچ وقت امیدت رو از دست نده و خودت رو نباز تنها چیزی که میتونه تو رو سر پا نگه داره همینه.(sm19)
ان شالله مشکلت خیلی زود حل میشه.(sm127)
قضیه حاجیا حتما شنیدی(sm59)نقل قول:
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا صادق گل
خوبم مرسی (sm10)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برات قصّه ی مستا رو می گم . . . (sm50)(sm127) (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm111)
(sm127)
من برات قصّه ی مستا رو می گم . . . (sm172)
مستای خیابون
خنده های پُرسون
آتیشای قلیون
شرابای کهنه ی تاکستونا . . . (sm50)
مستای خیابون . . . (sm81)
خنده های پُرسون . . . (sm228)
خنده های پُرسون یعنی چی !؟ (sm54)
(sm29)
آیا شاعر یه ترکیب الکی سر هم کرده تا ریتم درست در بیاد !؟ (sm132)
پُرسون = پُرسان . . . (sm51)
شاید بشه :
سراغ خنده رو از دیگران گرفتن . . . (sm50)
به زبون خودمونی :
چرا نمی خندی !؟ (sm50)
شایدم نباشه . . . (sm50)
یکی زنگ بزنه شادی یوسفیان یا اردلان پایوار بپرسه . . . (sm25)
تو تنها آدمی هستی که هیچ وقت
باهاش احساس تنهایی نکردم . . . (sm88)