هر ﮐﻪ ﺭﺍ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺁﺷﺘﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﻨﺎﻗﺸﻪ ﺷﺪ
ﻫﺮ ﮔﺠﺴﺘﮏ ﮐﻪ ﻣﺮﯾﻤﺶ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ
ﺧﻮﯼ ﺧﻮﮐﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺷﺪ
نمایش نسخه قابل چاپ
هر ﮐﻪ ﺭﺍ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺁﺷﺘﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﻨﺎﻗﺸﻪ ﺷﺪ
ﻫﺮ ﮔﺠﺴﺘﮏ ﮐﻪ ﻣﺮﯾﻤﺶ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ
ﺧﻮﯼ ﺧﻮﮐﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺷﺪ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فک کنم میره توالتم یه آلبوم از خودش میده بیرون دیوث ! (sm2) بابا چقدر دیگه ؟! (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو لاشی این نسخه خرابه با هر کدومش تست کردم جواب نداد با کدک با وی النقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین پرسیدم ببینم از پلیر دیگه ای استفاده می کنی تو یکیش صدا قطع و وصل میشد تو یکی دیگه کلا تصویر خراب بود
دیوث به پدر نرم افزار میگی تازه از غار در اومدم به تکنسین پی سی و شبکه و سخت افزار و هزار کوفت دیگه میگی تازه از غار در اومدم(sm70)
480 p رو دانلود میکردم بهتر بود این نسخه های کم حجم کلا تخمی هستن(sm2)
نمیدونم دیگه من با کلاسیک و کی ام دیدم مشکلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شاسکولی خودتو بپای تکنولوژی نذار من همه سریالا و فیلما رو دو ساله دارم کم حجم میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کی ام تست نزدم با ک ام تست کنم ببینم چی میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو مرتیکه پفیوز بپا زیر همون تکنولوژی نمونی(sm2)نقل قول: