(sm2)یعنی سر و کیون نظام رو بهم گره زد کرد تو اونجاش
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یعنی سر و کیون نظام رو بهم گره زد کرد تو اونجاش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم برنامه منوتوپلاس رو بده ساعت 19
حوب از همینجا دانلود کردم دیگه (sm70) البته با 1080 تینی مووی جایگزین کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم لینکو دان کردی به زبان انگلیسی حرف میزدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زيادي تنگ بود خيلي فشار اوردم رو تلمبه زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720 که 350 مگ حجم داشت ، زبانشو دقیق یادم نیست ولی فک کنم انگلیسی بود
یوزر roly هم اینو دان کرده بود خوب شد همون صب عوض کردم اونم مشکل داشت تو زیرنویس نمیدونم تونس ست کنه یا نه زبانش درس باشه حالا جلو عقب زیرنویس راحته تو پاچه کاربرا نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا هیچ زیرنویسی باهاش هماهنگ نمیشد ، من شانسم گرفتم اینترنتم مجانیه ، 1 گیگ و 200 فقط قسمت اول رو دانلود کردم تا به نسخه دلخواه برسم (sm2)نقل قول: