اوه اوه من یادم رفته بود...خوب شد بچه ها یاداوری کردن(sm120)
مالی جان روزت مبارک باشه ایشالا همیشه از کارت لذت ببری (sm10)
ارزوی توفیقات بیشتر در زندگی کاری و شخصی (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه اوه من یادم رفته بود...خوب شد بچه ها یاداوری کردن(sm120)
مالی جان روزت مبارک باشه ایشالا همیشه از کارت لذت ببری (sm10)
ارزوی توفیقات بیشتر در زندگی کاری و شخصی (sm111)
مرسی امین جان(sm19)لطف کردی واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن خیلی وقته چیزی رو نکرده ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم ما انتظار زیادی داریم
من همیشه گفتم محسن مشاورای خوبی هیچوقت نداشته همیشه تو تک اهنگا عجول نشون داده..ملتم که همش به به چه چه میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه من کلا با معلمان محترم رابطه ی خوبی ندارم و نداشتم
ولی این روز زیبا رو به شما و همه ی معلمانی که مرا به شدید شکل ممکن مورد لطف قراردادند تبریک میگم (sm10)
حتمن همینهنقل قول:
من الان فیس ندارم ولی احتمال میدم پیجی مثل سپیده دم چقدر خوشحاله از این جریان
بالاخره بعد از هر کار قوی باید یه کار ضعیف داد که سطح توقع را نبرد بالا
من ازت ممنونم و متاسفم که خاطره خوبی نداری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ شغل شریفی نیست آقا (sm50)
اععع تبریک میگم (sm10) دعوات که نشد سر روز پدر و معلم با پدرت (sm120)
سیگارتو ...
گیتارتو ...
خارتو ...
مرسی(sm10)نه کادوهارو نصف نصف کردیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بعید میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا انسان مشکوکی هستی(sm120)نقل قول:
تو این زمونه باید به هر چیزی شک داشت (sm120)نقل قول:
با این یکی به شدت موافقم(sm50)نقل قول:
دیدم و تجربه کردم و از بزرگترا شنیدم و تجربه هاشونو گفتن (sm50)نقل قول:
راستی واسه تدریس اذیت نمیشی ؟ چجوریه تدریس؟
دقیقا درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"ارجحیت جواد ظریف به محمود احمدی نژاد در این است که این یار سابق سعید امامی به زبان انگلیسی هم میتواند دروغ بگوید!"
سخته به شدت از لحاظ روحی خسته کنندس شیرینیای خودشم داره ولی کلا تحمل بالایی میخوادنقل قول:
شعر فولكه و پدرم برام ميخوند اينو
و من با دوستان كورد زيادي سر اين شعر مشورت كردم اما متاسفانه هر كسي يه چيزي ميگفت
و سعي كردم ميانه را بگيرم كه همه متوجه بشن
موزيك و به سليقه خودم ميكس و مستر كردم
خوشبختانه موزيك خوب مستر شد
و اذيت نكرد
لاين هاي آهنگ سه خط گيتار و كلاو
و پيانو به همراه pad
چی بگم والا...محسن بعد این همه سال و این ادمایی که اومدن و رفتن نباید دیگه لازم باشه از کسی خط بگیره یا همچین چیزی...نقل قول:
امید که تفکر حرفه ایشم مثل تفکر موسیقاییش رو به تکامل باشه (sm50)
پس به اجبار ..نقل قول:
علافه نداری بهش ؟
بچه ها هم اذیت میکنن ؟
حتما تاثیر دارن
نه اجباری نیست من بچه هارو دوست دارم وگرنه محیط کاریم فاجعس ولی خب یه جورایی عادت کردم چند ماه اومدم بیرون دووم نیاوردم برگشتم..تازه بچه هامم پسرن(sm120)نقل قول:
البته اولش همیشه سخت تره! یه چند سال که بگذره عادی میشه و دیگه زیاد سخت نمیگیرن! البته واسه همه نه ها (sm120)نقل قول:
عادی میشه ولی خب جیغ جیغ بچه ها روز به روز بیشتر میشه(sm120)نقل قول:
پسر ؟ (sm120)اذیت نمیشی ؟پسرهای این دورزمونه پسر نیستن که (sm120)نقل قول:
تو از اینایی نیستی که میپیچونن ؟(sm120)
مینای .. (sm196)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه (sm120)
بدون شک...(sm120)نقل قول:
A (sm120)نقل قول:
پیچوندن؟ نه بابا من معلم پایشونم نمیشه پیچوند..اذیت که میشم گودزیلان پدرسوخته ها ولی خیلی بهتر از دخترا حرف گوش میدن گیرایی گرفتن درس سر،کلاسشونم بهترهنقل قول:
(sm70)تک اهنگ
دیوار بی در پلی شد (sm50)
از مزایای پسر بودن از نظر یک دختر و البته معلم (sm120)نقل قول:
B (sm50)
بیشتر از تنهایی لذت می برند اما قدردان اطرافیان خود هم هستند.(sm50)
من راستشو گفتم تو دیگه حرف درنیار(sm120) الان از معلم مرد بپرسی میگه دخترا بهترن کلا جنس مخالفشونو بیشتر دوست دارن بچه ها(sm120)نقل قول:
من هر کدوم از دستام یه طوره (sm120)نقل قول:
فکر کنم گونه ناشناخته ای هستم (sm2)
ﺍﮔﺮ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺮﮔﻮﺷﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺑﮕﻮﯾﺪ ، ﺍﺯ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﺩ
ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﻣﺰﺍﺭﻉ ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﮐﻠﻢ ﺑﻮﺩ ...
ﺍﺯ ﺭﻭﺩ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻧﻬﺎ ﺁﺏ ﻫﻮﯾﺞ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺍﺳﺖ .
ﻧﻪ ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯ ﺭﻭﺑﺎﻩ ﻭ ﺷﻐﺎﻝ ﻭ ﮔﺮﮒ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯼ ﺷﮑﺎﺭﭼﯽ !...
ﺗﻮﺻﯿﻒ ﺑﻬﺸﺖ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﻧﯿﺰ ﺗﻮﺻﯿﻒ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﺣﺴﺮﺕ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻧﺪ . ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﮐﺘﺎﺏ ﺑﺮ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﻬﺮ ﻫﺎﯼ ﭘﺮ ﺁﺏ ﻭ ﺭﻭﺩ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺟﺎﺭﯼ ، ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺳﺎﯾﻪ ﺧﻨﮏ ﻭ ﻣﻄﺒﻮﻋﺸﺎﻥ ﺑﻬﺸﺘﯿﺎﻥ ﺑﺮ ﺗﺨﺖ ﻫﺎ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﮐﺎﺭ ﻫﺎﯼ ﺧﯿﺮ ﻣﻮﻣﻨﺎﻥ ﺍﻧﺪ !
ﺩﺭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺑﻬﺸﺘﯿﺎﻥ ﺟﺰﺍﺭﺿﺎﯼ ﺷﻬﻮﺕ ﻭ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺳﺎﯾﻪ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﻭ ﺁﺏ ﺗﻨﯽ ﮐﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ! ﺍﮔﺮ ﺷﺨﺼﯽ ﺑﺮﺍﯼ
ﺍﺳﮑﯿﻤﻮﻫﺎﯼ ﺳﺎﮐﻦ ﻗﻄﺐ ﺷﻤﺎﻝ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ،
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﯽ ﮔﺮﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﻃﻮﻓﺎﻥﻫﺎﯼ ﻗﻄﺒﯽ ﻭ ﮐﻮﻻﮎ ﺑﺮﻑ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺟﺎ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎﯼ ﺁﺯﺍﺩ ﻭ ﻓﮏ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﻫﺮ ﭼﻪﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻭ ﻣﻬﯿﺎﺳﺖ !
ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﻨﯿﺎﻧﮕﺬﺍﺭ ﺍﺳﻼﻡ ﺩﺭ ﻗﺎﺭﻩ ﺳﺮ ﺳﺒﺰ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺟﻨﮕﻞ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺒﻮﻩﻭ ﭘﺮﺁﺏ ﺑﻮﺩ ﭼﻪ ﻣﯿﮕﻔﺖ ؟
ﮔﺎﻫﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﺪ ...
((ﺍﺳﺘﻔﺎﻥ ﻭﺍﯾﻨﺒﺮﮒ))
ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻧﻮﺑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮏ
(sm50)
(sm70)نه معلومه واقعا اهل پیچوندن نیستی(sm120)نقل قول:
مال من A هس ینی انگشت انگشتریم بلندتره .. (sm59)