ولی به نظر من بهمن یا اسفند میاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی به نظر من بهمن یا اسفند میاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پیش گفتی چند تا سیدی پست کرده اشتباه رفته یه شهر دیگه ! اومد برات ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایپیک اسکن کاور رو انقدر هرکی هرکی شده بود و هرکی از نت کاور دانلود میکرد میومد میزاشت ، که خود امیر وارد شد داره سروسامان میده (sm59)
دنیا ز تو سیرم بگذار که بمیرم در دامت اسیرم دنیا دنیااااااااا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی گناهممن بی پناهمقلبم گواهمدنیا دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَـن گذشتم
تو هم گذشتی !
مَن از بدی هایت،
تو از من !
کار سخت را تو کردی
اَجرت با سرنوشت .. !
علیرضا اسفندیاری
منم این فکر و میکردم ولی احتمالش هست کلا سنش بالا باشه و شخصیتی بنام شیرا سی استار که تو کتاب معرفی شدهنقل قول:
سالار عقیلی از صبح به اینور دیگه آلبوم جدید نداده ، نگرانشم (sm2)