همینو پیدا کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
همینو پیدا کردم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شب برزن شب ما شب بی روزن شب ما شب تاریکو حریص بنویس از ما بنویس
بنویس از رنج فتاده به دایره ای بنویس از چشمی و شبنم خاطره ای
بنویس از ما به سکوتو صدا تو که گفتن میدانی
دشنه بر کمین و واژه نقطه چینو دردی در دلم بروید شادی ام بشوید من تاریخی غمگینم
(sm50)
(sm50)
سلام تو خوبی داداش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله داشتم دیگه ندارم بخاطر یک نفر گذاشته بودم بنام فرزاد خادمی که خیلی بلوف میزد و هیچی هم نداشت فقط تو انجمن هم ازم بد میگفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm50)
(sm50)
ای کاش گروه رو تعطیل نمیکردن(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پیدا کن مردی را
که بخواند چگو آرا . . . (sm50)
بگو دو باره بمیرد
شاید دستم را بگیرد . . . (sm50)
برای محسن که نام جو نبود . . . (sm50)
(sm50)
خاطرات قبل از مرگ
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و تنظیم مازیار اجمدی
نسخه نهایی و تنظیم این آهنگ
این قرار عاشقانه را عدد بده . . . (sm50)
رو جهان بی کرانه را سند بزن . . . (sm50)
صابر این چه عکس پروفایل گذاشتی آدم میترسه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس ! لذّت ببر . . . (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته توی شهر تو از این مدل دخترا فراوون دارین . . . (sm81)
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرصت کنم چند روز دیگه دی وی دی یِ شرکتی یِ فیلم گزارش 1356 رو آپ می کنم . . . (sm50)
A Tale of Two Cities 1935
(sm81)
عجب فیلمی بود تقریبا داستان فیلم شبیه این روزای کشور بی صاحبمون هست کسانی که ندیده اند ببینند..
Macan Band - Ye Lahze Negam Kon
(sm172)
من بدون تو به این زندگی باختم (sm81)
عاشقم
ولی کارات عذابم میده (sm169)
من خسته ام
شونه هات برای کی آمادست؟
(sm170)
آخرش نفهمیدم
ازم چی میخواستی؟!
(sm98)
آخه بی رحم ...
(sm29)
کجا بد بودم؟
آخه من دورت بگردم (sm172)
Hossein Tavakoli
(sm19)(sm127)(sm19)
جون دلم تویی جون دلم (sm81)
به همه خوبیات قسم بی تو من توی مخمصم
هر چقدر با تو کاملم تو که نباشی ناقصم
اگه دلت جهنمه میسوزمو بهشت نمیرم
(sm127)
(sm50)
سلام
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaqqqq [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)