تولدنه علیرضا؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
تولدنه علیرضا؟(sm132)
دختره اومده مغازه
نیگه من نمی تونم اطلاعات لپ تاپ قدیمیمو بریزم روی لپ تپ جدید
خرابه این لپ تاب جدیده
گفتم میشه انجام بدی
اقا موسو زد به سیستم قدیمیش یه فایل کات کرد
بعد موسو در اورد زد به موس لپ تاپ جدیدش پیست کرد
فروشنده زد خودشو کشت
منم از بازماندگان حادثه ام
سینا میگن نبود منُ جبران کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف کار واجبی داشتم باید از خونه میزدم بیرون
و الا یه بیانیه مفصل اماده کرده بودم با این مطلع
نه تهدید نه توهین صرفا چند کلام حرف حساب (sm120)
آری عزیزم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا غلط کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ایشالا فسیل شی تولدت مبارک اناناس (sm59)
تبریک میگم(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطو تو فیس نبود
انشاا .. همیشه به سلامتی و شادی (sm19)
اوخجون (sm160) فلدا تفلدته ؟؟؟؟ (sm156) بیا امشب بشین رو پام که دل برات تنگه(sm4)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)خوب شد خدا رحم کرد و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه بیا امیر به جای درگیری و اصطکاک این لجبازی و....نتیجش هیچ کمکی نمیکنه فقط عقب گرد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم سخته کار کرن با همچین ادمی ولی به قول خودت چاره نیست نمیتونی جایی رُ که تا اینجا رسوندی یهو ولش کنی بری.