بیشتر ترانه های البوم از ارش محرابی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر ترانه های البوم از ارش محرابی هست
صدات قشنگه ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی؟ چون یکی گفت دیگه ترانه نداره تو البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم جزو ترانه های آلبومه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله .صفحه تجربه کن گذاشت اما بعد چند دقیقه برداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به احتمال زیاد ادامه همون ترانه ای هست که شادمهر قبلا گذاشته بود
باید منو به تلخیه نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی
(sm50)من ازت نمیگذرم
اره از لحاظ ترانه دیگه جای نگرانی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میش میش میشدی موش موش موش (sm120)
خواننده های زن ترک معرفی کن مثل همون SImge باحال باشن و شاد و شنگول و بترکون ترجیحا زیر 30 سال تا 35 ارفاق میکنم البته