سـلام بچـه ها
من شایـد بـه خاطـر کریسمـس یـه چند روزی بـرم آرژانتین ، فعـال نباشم
.
.
.
.
.
اگـه کارم داشتـید بیایـد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سـلام بچـه ها
من شایـد بـه خاطـر کریسمـس یـه چند روزی بـرم آرژانتین ، فعـال نباشم
.
.
.
.
.
اگـه کارم داشتـید بیایـد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يــاد بخير...
هنوز ٢٠١٤رو يادمه...
انگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمترین سایزی که آدم بـآید بدونـه..
.
.
.
● • سـآیز دهنـشه ● •
.
..
که بدونه چه سایز مــمه ای به دهنش میخوره!
ها ها ها ها
فک کردی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]میبینید
کوچکترند)!!!!!
:)))))
(sm50)
خوش برگشتی پوریا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی؟
زنه به دکتر میگه میخوام سینه هام بزرگ بشه چیکار کنم؟دکتر میگه هفته ایی 3جلسه بیار من بخورم!زنه میگه پس با شوهرم میام چون اونم کی.رش کوچیکه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکریم (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو محصل چیه (sm70) این چن روزه پدر و مادرم از حج اومده بودن. در حال کمک رسانی به آمد و شد مهمونا و غذا رسانی به شیکمشون بودم. (sm120)
به سلامتی همه ی کسانی که به یادم بودن یا نبودن. (sm66)
فیلم سوپــــر افغانی(sm70)
ﺁﻩ ، ﺁﻩ ... ﺁﺭﯼ ، ﺑَﻠﻪ ، ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ، ﺍﯾﻦ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ، ﺁﻩ ﺑَﻠﯽ ، ﺁﺭﯼ ﺁﺭﯼ ، ﻣﺮﺍ ﮐَﺮﺩﻩ ﮐُﻦ ، ﺩﺍﺧﻞ ﻧَﻤﺎ ... ﺩﺭ ﻣﻦ ﻓﺮﻭ ﮐَﺮﺩﻩ ﮐُﻦ ... ﭘﯿﺴﺘَﻪ ﮐُﻦ ، ﭘﯿﺴﺘَﻪ ﮐُﻦ ... ﺑَﻠﯽ ... ﺑَﻠﯽ ... ﻓﺮﻭﺗﺮ ﺑِﻨﻤﺎ ... ﮐُﺸﺘَﻪ ﮐُﻦ ﻣﺮﺍ ... ﺁﻩ ... ﺁﻩ ... ﻫَﻻﮎ ﮔَﺸﺘَﻪ ﮐﺮﺩﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ... |: ﺁﻩ ... ﺑﻠﯽ...
راستی سام علیک به تموم برو بچ باحال این تاپیک خیلی وقتا کامنت ها تون رو میشم و شاد میشم دم همتون قیف(sm127)
اندکی سواد فقهی هم دارم حاضرم بعنوان مرید شیخنا مجتبی الآخر بشم(sm74)
فدات.....(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط newkarbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از مریدان شیخ صابرم(sm70)