با اسمشون میشه به منبع رسید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اسمشون میشه به منبع رسید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر بسته بودن جاده ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حافظ بگو کدوم فال
کدوم روز و کدوم سال
اونی که رفت برمیگرده ... (sm50)
تو چله ی هر سال من
یه جای خالیه که پر نمیشه
حافظ نگو تو فال من
جدایی افتاده برا همیشه ... (sm27)
سال به بن بست رسیدن پنجه به دیوار کشیدن (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
پناه آخر من باش شده رویات همه چیزم
دارم ترسمو هر لحظه تو آغوش تو میریزم
ی باور تو جهان من با احساس تو در میره
به عمق باورم میرم چقد حِست نفس گیره
(sm50)
یه خونه که با شهر کاری نداشت
یه کوچه که آروم و بن بست بود
یه گلدون سفالی پر از عطر یاس
هوایی که از بوی گل مست بود
تو رد میشدی خونه گر میگرفت
صدای قدم هاتو تا میشنید
دل پنجره باز میشد تو باد
(sm50)
من و پنجره حالمون خوب نیست
چه آرامشی پشت این پرده بود
بگو خاطراتت از اینجا برن
ببینم کسی دعوتت کرده بود
خودت اومدی رفتنم حقته
با اصرار و خواهش نمی خوام تو رو
همون حال خوبم گرفتی ازم
چه تصمیم خوبی گرفتی برو
غلط کردی عاشق شدی لعنتی
غلط کردی پرده رو پس زدی
یه رویا ازت تو سرم داشتم
غلط کردی به رویاهام دست زدی
غلط کردی عاشق شدی لعنتی
غلط کردی پرده رو پس زدی
یه رویا ازت تو سرم داشتم
غلط کردی به رویاهام دست زدی
(sm1)
این ناگزیر واسه ما سیر صعودی تا سقوط
همیشه قصه صدا تمومه با حرف سکوت(sm88)
- (sm81)
کجا برم خدایا به کی بگم غمم را که غم زبونمو سوزونده
چرا به لب بیارم که آتش درونم تا استخونمو سوزونده
(sm74)
معتمدی ... (کل زندگیم رو آورد جلو چشام با آهنگش)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm19)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما مسیحا بنده خدا چ خوب میخونه(sm50)شبکه نسیم
- (sm2)
مشکل بینایی مادرزادی(sm60)(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهری ؟ (sm70)
تالش(sm51)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عکساشو پاره کردم(sm81)
(sm19)دخترای زیبای تالش(sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) سیدی اورجینال از نیما مسیحا دستت نیومده؟!؟!؟ یا نمیاد؟؟؟
البته به جز اون 2 البوم که تو تاپیکه و ...
اما تو چترتو بستی کبوتر
زیر بارونا نشستی کبوتر
رفتی و سنگا شکستن بالتو
اومدی هیشکی نپرسید حالتو
اومدی هیشکی نپرسید حالتو ... (sm172)
کلا دوتا آلبوم داره - توهم و شب سربینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
(sm2)
(sm25)اون 2 آلبوم 128 خالصن ...
از سی دی اورجینال ریپ شدن یا بیپ تونز لعنتی؟
منظورم اینه تلاش کنم برا گیر اوردن سی دی یا سودی نداره و اصلش هم همینه (sm54)
شهرستان سرسبز تالش(sm127)نقل قول:
یبار گفتی نمیشناسی (sm98)
" زندان "
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید
در این عشق چو مردید همه روح پذیرید
بمیرید بمیرید و زین مرگ مترسید
کز این خاک برآیید سماوات بگیرید
بمیرید بمیرید و زین نفس ببرید
که این نفس چو بندست و شما همچو اسیرید
یکی تیشه بگیرید پی حفره زندان
چو زندان بشکستید همه شاه و امیرید
بمیرید بمیرید به پیش شه زیبا
بر شاه چو مردید همه شاه و شهیرید
بمیرید بمیرید و زین ابر برآیید
چو زین ابر برآیید همه بدر منیرید
خموشید خموشید خموشی دم مرگست
هم از زندگیست اینک ز خاموش نفیرید
(sm77)نقل قول:
آها عزیزم یادم رفت (sm74)من حافظه ندارم تو امضات بزن تالش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه مرغه همسایه غازه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا تیک نمایش امضاهارو برداشتم که حجم کم مصرف بشه(sm51)نقل قول:
توهم رو شاید بتونی گیر بیاری ولی اون یکی مال سال 83 تشریف داره فکر نکنم بتونی پیدا کنی ، فرقی نداره آلبومی که سال 83 تو ایران منتشر شده 128 با 320 هیچ فرقی نداره حالا میخواد از بیپ باشه یا سی دینقل قول:
دختره خوشگلنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکل ... (sm46)