احسان بردیم(sm120) کرار چ گلی زدا
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان بردیم(sm120) کرار چ گلی زدا
روژ بکه ره وه(sm50)(sm81)
با اختلاف دیرترین خوشحالی بُرد در تاریخ موزیک باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهارم بشیم و داش علی منصور سهمیه بگیره برامون (sm111)(sm120)
زن ِ کی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوجه نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خدا کنه چهارم بشیم(sm120)
داش علی منصور(sm118) شانس قهرمانی لیگ هم داره (sm111)
زندانی که زن نداره ، دنیای زندونی دیفاله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله ی با اختلاف از رموزاته موزیک بارانه (sm120) ینی اینکه دیروز بردیم امروز گفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید 6 امتیاز بگیریم دیگه (sm25)
عشق داش علی علی منصور (sm111)
دوای درد آبی ، یکی با قلب آبی ( البته من میگم واسش زوده سرمربی استقلال بشه (sm120) )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چیزیه (sm120)
من برم روز پدر رو تبریک بگم و یه قرمه بزنم بیام (sm120) مامان پَز (sm173)
البته هیچی دستپخت منزل نمیشه (sm2)(sm155)
چنان بريدم از خودم...(sm50)
اها ببخشید دیشب نشد دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا بازی آخر خیلی جالبه(sm120)
داش علی مربی خوبیه خداییش
این چیزتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Processor: Intel Core i5 2520M
HDD: 500GB
RAM: 6GB
Graphics Adapter: Intel HD Graphics 3000
Display: 14.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.3kg
فقط یک تومن (sm120)
این کامنتای محسن عکس بدین دیوسا
تنظیم ده روز زمان برد؟من ک باور نمیکنم(sm98)
حضور محسن عزیز امشب برای لحظاتی در فیسبوک و پاسخ به سوالات هواداران :
محسن :سلام
محسن :سلامت باشید
*محسن جان پروژه این آهنگ چند وقت طول کشید؟؟
محسن :تقریباً 10روز
شعر فولکه و پدرم برام میخوند اینو
و من با دوستان کورد زیادی سر این شعر مشورت کردم اما متاسفانه هرکسی یه چیزی میگفت
و سعی کردم میانه را بگیرم که همه متوجه بشن
*محسن جان مسترینگ کار با کی بوده؟؟
محسن :موزیک و به سلیقه خودم میکس و مستر کردم
*موزیک عالی وسبک فوق العاده مهیج/*خیلی خوبه منم متوجه میشم واقعا شیرینه..
محسن :خداروشکر
ممنونم
خوشبختانه موزیک خوب مستر شد و اذیت نکرد
*فکر کنم لاین های تنظیم به نسبت کار قبلی (مادر)کمتر بود درسته؟؟
محسن :لاین های آهنگ سه خط گیتار و کلاو و پیانو به همراه pad
اهنگ واسه خرمشهر دوباره(sm81)
حسین صفا یاغی تبار و روزبه بمانی در آلبوم چنگیز
جمالفرد و کوشان حضور ندارن
درمورد چنگیز نباید زود قضاوت کنید...
(sm77)
یه شبه ریده شد بهش بیچاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو نمیگم که اینستاگرام در مورد چنگیز
بحث که نمیکردیم... اوهوم در جریان کاربردش هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسیب با صدای پویا بیاتی (sm74)
(sm50)
یه شعر از مولانا نه، بیشتر استفاده کرده تو البوم گویا
یستردی
چرا دیگه
میگن تو کامنتا گفته هوی فنلاندی چک کن
۲۰۰ تا سوال کردم همه جدید یکیشو جواب داد بقیه رو جواب نمیداد پاک کردم ، مطمئن شدم محسن همیشه اینجا حضور داره (sm2)
سوالای تکراری رو ۱۰۰ بار جواب داد اون سوالارو نه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند صفحه پیش که همش رو نوشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کار هایی که میکنم اعتقاد دارم اما بعضی از کار ها مصلحتی انتو البوم کار مصلحتیست (sm120)
داریوش (sm127)(sm50)
بنازم حضرت مولانا (sm127)
یادت شیرین که وسط سینه شوق انتظارت میشینه (sm81)
شعر مینا یه شعر قدیمیست که پدرم همیشه برام میخوند منتهی بد میخوند :))
مینا پلی شد
خیلی خوبه (sm118)
روز معلم مبارک
یه بار به حاجی خر ارسال کسی روز معلم رو تبریک نگفت قهر کرده تا حالا نیومده سایت(sm2)
پس تموم معلمای سایت روزتون مبارک(sm2)