(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
ده سال بعد از حال این روزام
با کافـه هـای بــی تو درگیرم
گفتم جهان بی تو یعنی مرگ
ده سال ِ رفتــی و نمی میرم
ده سال بعد از حال این روزام
تو تــوی آغـــوش یکی خوابی
من گفتم و دکتر موافق نیست
تو بهتـــر از قرصـــای اعصابــی
ده سال بعـــد از حــال این روزام
من چهل سالم می شه و تنهام
با حوصـــله ،قرمز، سفید ، آبی
رنگین کمون می سازم از قرصام
می ترسم از هر چی که جا مونده
از ریمل ِ با گریـــه هـــــــا جـــــاری
از سایه روشن های بعد از ظهر
از شوهری کـــه دوستش داری
گرم ِ هم آغوشی و لبخندین
توُ بستر ِ بـــی تابتون تا صبح
تکلیف تنهـاییــم روشن بود
مثل چراغ ِ خوابتون تا صبح
ده سال ِ که لب هام و می بندم
با بوسه هــــای تلـــخ هر جایـی
ده سال ِ وقتی شعر می خونم
لبخند ِ روی صندلــــی هــایــی
یه عمر بعد از حال این روزام
یـــه پیرمردم توی ِ یـــه کافه
بارون دلم می خواد ،هوا اما
مثل موهای دخترت صـــافه
(sm50)
(sm50)
اکبر (sm50)
(sm81)
کاش میشد لحظه ها را پس گرفت ... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50) چه ساخته فریبرز لاچینی (sm10)
20:30
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
banshee
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدفش اینه گند بزنه به خاطراتمون (sm220)آخه واسه چی (sm35) ببین شاهکار دیتر رو چیکار کرده (sm3) آخه اینم میشه آلبوم (sm172)
گریه کن گریه قشنگه
گریه سهم دل ِ لُنگه
(sm2)
حالا مگه ول میکنن (sm2)
کادو تولد برا دختر چی باس خرید :/
بدلیجاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
بهترین گزینه عاشق این چیزها هستن مخصوصا یکم زرق و برق داشه باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن فدارسیون میخواد بازی دیروز تکرار کنه بلکه پیروزی بتونه قهرمان بشه(sm2)
منم همینو میگم ... ولی خب انگاری قراره به اینا ماهی 1 تومن بدن که انقد براشون مهمه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینقدر اینا به فوتبال اهمیت میدادن 1 از 3 رو اگه به جوانا و بیکاری میرسیدن الان خیلی از مشکلات حل شده بود
همش فوتبال فوتبال فوتبال ... ریدم تو دهن انگلیسیا (sm3)
80 هزار تومن پول گاز اومده در حالی که تو این فصل زیاد مصرف نداره
74 هزار تومن پول آب ....
اونوقتم میان نفری 45 تومن میدن دست مردم که دلشون خوش بشه نامردا
اونم به این گرانی
خوب گفتیا.. مثکه دوباره گرون شده.. همه قبضا نسبت به قبض قبلی حداقل 40% رشد داشته(sm3)
خدا وکیلی چقدر کیسه کشا بی مزن.جوکای دربی کجا اینا کجا اونارو به یه کیسه کشم میگفتی خندش میگرفت.
الیاس هستی؟
آقا تو شهرک ما یه تیم هست به اسم «استقلال کوچه کتونیزرنگی فروشهای عبدلآباد به جز علی شاخه»؛ الآن تو گل کوچیک ما رو بردند. گفتم خبر بدم شاید استقلالیا خواستن کری بخونن.(sm2)
برای 1000بار قیمتها گرون کردن برای خط موبایل هیچی مصرف نکنم ماهی 20 تومن کم کمش میاد معلوم نیست این قیمتها از کجا میاد چندبار هم رفتم پرسیدم شکایت کردم ولی هیچی به هیچی(sm3)مملکت گل و بلبل باز ملت برن به 45 تومن یارانه رای بدن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی هستم
ادکلن خریدم براش (sm132)
باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که بازیکنانش امشب در چارچوب مسابقات لیگ اسپانیا با بازوبند مشکی به میدان می روند.
به دنبال حمله تروریست های داعش به تجمع هواداران باشگاه رئال مادرید در شهرد بلد که منجر به کشته شدن 16 عراقی شد، باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که بازیکنانش امشب در چارچوب مسابقات لیگ اسپانیا با بازوبند مشکی به میدان می روند.
این عکس با کیفیت خام میخوام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون زاویه و افکت داداا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه با پینت ویندوز اون وریش کردن
سیا سفیدشو بذار بینم
(sm2)
در سکوت دستگاه دیپلماسی ایران صورت گرفت:
ببین شاید سرویسی چیزی فعاله برات.. برو ی قبض بگیر از دفتر پیشخوان.. ببین هزینه هایی که میاد چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا زنگ بزن به ۹۹۹۰ به اپراتور بگو اگه سرویسی فعاله بهت میگه
(sm34)
دمت گرم دادا خوودم دس ب فوتوشاپ میشم پس(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]